Deze video heb ik al eens opgenomen, wel met wat andere producten, helemaal leuk ge-edit, maar YouTube vond dat ik mij niet aan de regels hield qua muziek. Vandaag dus poging 2: De basismake-up ❤ dit is hoe ik hem doe. Ja ja, een filmpje mensen. Het gebeurt niet vaak, maar vandaag dus wel.
Ik ga jullie dus laten zien hoe ik mijn basismake-up doe; denk aan foundation, concealer, poeder, bronzer/shapen, blush, highlight.

Ik vind het leuk om jullie te laten zien hoe ik dat doe en welke producten ik daarvoor gebruik.
Wil je een review zien van alle producten die je voorbij ziet komen? Houd Blogging MiKa dan maar heel goed in de gaten, want als opvolging van dit filmpje ga ik de reviews van de producten ook online zetten.
Vandaag: filmpje
Morgen: Foundation
Zaterdag: Concealer
Zondag: Spons
Maandag: Poeder
Dinsdag: Blush

Dus houd mijn blog in de gaten voor alle reviews.

En ja het heet niet voor niks: De basismake-up ❤ dit is hoe ik hem doe. dus het wordt tijd om eens te kijken naar het filmpje, dus:
Veel kijkplezier.

Hopelijk vonden jullie het leuk. Laat dat dus ook vooral weten in de reacties.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief