De antwoorden van jullie vragen! ❤ Q&A was een klein succesje op Instagram en ik heb toch wel wat vragen gekregen. Helaas heb ik ook vragen gekregen die behoorlijk bruut waren, ik laat deze vraag wel zien, maar ik zal hem niet beantwoorden.
Ik zal daarbij mijn best doen om ze zo kort mogelijk te beantwoorden. Dus lees je mee?

Ik ga meteen beginnen om de vragen te beantwoorden, dus daar gaan we.

❤ lottedegrootx_Als je maar 1 make up item mee op vakantie mocht nemen, wat zou het dan zijn?
Dat is wel gelijk een hele moeilijke vraag. Ik ga denken ik voor een wenkbrauwproduct.

❤ lottedegrootx_Hoe oud ben je?
Ik ben 26. Geboren op 29-08-1990

❤ lottedegrootx_Naar wat voor muziek luister je?
Ik luister echt heel veel soorten muziek. Il Divo bijvoorbeeld, maar ook Reggaeton en salsa vind ik heel leuk, maar luister ook graag naar Jan Smit/ Nick en Simon, etc. Ik ben echt gestoord erin.

❤ lottedegrootx_Wat is je duurste make up item in je stash?
Dior oogschaduw doosjes. Ik heb er 3, en 1 zelf gekocht, 2 kreeg ik voor mijn verjaardag verspreid hoor. Van verjaardagsgeld en 1 echt gekregen. Maar dat zijn absoluut de duurste items die ik heb.

❤ miauw_miauw_miauw_byeWaar ga je heen op vakantie?
Thuis blijven wij. Lekker bij de Beagles.

❤ miauw_miauw_miauw_byeWat is je lievelingseten?
Moeilijk. Ik lust zoveel, maar als ik echt moet kiezen ga ik voor de Italiaanse keuken; pasta bijvoorbeeld.

❤ sandravito_Welk drankje drink je graag?
Thee, Douwe Egberts Latte caramel en cappuccino, maar ook Spa fruit Forest fruit.

❤ ylramramWat wil je later worden?
Klinkt alsof ik 10 ben. Maar als ik mag kiezen hoe mijn toekomst eruit ziet dan zeg ik: een grote blogger van formaat Beautygloss, Cynthia.nl, etc.

❤ juliayasminxHoe ziet jouw doorsnee dag er uit?
Saai. Mede doordat ik niet werk zijn mijn dagen behoorlijk hetzelfde allemaal. Jammer? Ja, maar ik kan er helaas echt niks aan veranderen wat ik zeker wel heb geprobeerd, maar het zit er niet in.

❤ hannahidrHoe ziet je ideale vakantie eruit?
Mijn ultieme vakantiedroom is om een keer met mijn moeder op vakantie te gaan naar Italië en als het lot het toelaat droom ik er ook weleens van dat ik met mijn man op vakantie ben naar Ibiza ofzo.

❤ martjekloosterboerWat eet je op een gemiddelde dag?
Ontbijt (2 sneetjes brood met iets erop) met thee, Lunch (2 sneetjes brood met chocopasta) en thee, avondeten (wat mam maakt) en ‘s avonds een Douwe Egberts Latte Caramel en thee en soms, heel soms iets lekkers te snacken.

❤ martjekloosterboerWat doe je het liefst met vriendinnen?
Ik heb een hele lieve vriendin, zij woont helemaal in Katwijk aan Zee en het is inmiddels een jaar of 4 geleden dat ik haar voor het laatst heb gezien. Wij zijn toen door Katwijk aan zee gaan lopen in het centrum en aan het strand in een strandtentje gezeten, lekker buiten. Samen met mijn moeder hebben we toen een geweldige dag gehad. Dat doe ik dus het liefst: gewoon samenzijn, lekker kletsen.

❤ martjekloosterboerWat is het gênantste dat je ooit hebt meegemaakt?
Er schiet mij letterlijk iets door het hoofd, wat echt mega mega gênant is. Ik ging voor jaren terug samen met mijn moeder en haar partner naar Scheveningen. Wij hadden daar de hele dag lekker gelegen, lekker wat gedronken en zo nu en dan wat eten wat we hadden meegenomen. Aan het eind van de dag wilde we wat gaan eten bij Crazy Piano’s en dus gingen mijn moeder en ik omkleden. We pakte onze kleding bij elkaar en liepen weg. Achter ons hoorde we: “Hallo? Hallo mevrouw?!” De partner van mijn moeder had het niet gezien, maar die man wel: ik had mijn bh verloren en hij kwam hem brengen. Ik weet het nog als de dag van gisteren en het is echt al jááren geleden. Ik heb mij zo geschaamd voor dat moment. Ik was ook boos dat de partner van mijn moeder het niet even had gezegd en dat een vreemde man (die er natuurlijk niet eens slecht uit ziet) ons erop attendeerde. Pff. Later moesten mam en ik er kei hard over lachen natuurlijk.

❤ lottedegrootx_Dilemma: je wenkbrauwen nooit meer bijtekenen of je hondjes verbranden
De vraag die mij zo boos maakte, dat ik hier op reageerde op Instagram.

❤ kimijzermansNooit meer een onderbroek of nooit meer een bh?
WHUT? Hoe verzin je dit? Dan maar geen bh. Dan koop ik wel een shirtje waar een bh vorm in zit.

❤ esmeereisogluHii, zou je kunnen uitleggen wat je beperking precies is?
Dat deed ik al in een artikel: “klik

❤ claubelleStel je wordt gedropt op een onbewoond eiland, en je mag maar 3 dingen meenemen wat zou je meenemen?
Mijn moeder, 2 Beagles (die horen bij elkaar dus is 1) en genoeg kleding. Make-up zou je denken? Niemand ziet mij, want onbewoond eiland. En laptop en telefoon doen het dan toch niet. Dus dan is het simpel opeens.

❤ evadeboer93Ben je van plan te gaan vloggen in de toekomst?
Ik heb dit wel eens geprobeerd, maar ik woon in een ons-kent-ons-dorp waar je al aangekeken word als je een hele felle lipstick draagt (gevoelsmatig) dus ik denk dat het niet geschikt is om te doen. Dan zou ik het thuis moeten doen, maar dat vind ik weer privacy gevoelig i.v.m foto’s en spullen etc. Maar de toekomst is lang en je weet nooit wat de toekomst zich zal brengen, dus voor nu niet, maar 100% zal ik het niet uitsluiten.

❤ evadeboer93Krijg je ook wel eens negatieve feedback en hoe ga je daarmee om?
Heel veel negatieve feedback zelfs. Vooral op looks! Dit is vooral op Instagram mega extreem en daar kan ik echt heel onzeker van worden en heel boos en verdrietig. Ik ga er dus slecht mee om.

Dit waren alle vragen van de Q&A die ik kreeg op Instagram. Op Twitter kreeg ik geen vragen, dus dat is simpel en snel.
Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien De antwoorden van jullie vragen! ❤ Q&A was dus best wel een klein succes zoals ik al zei en er zaten ook nog leuke vragen tussen. Op die ene na dan. Wil je weten hoe boos ik werd? Kijk dan even deze post op Instagram.

Voor iedereen die leuke vragen stelde: Dankjewel.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief