25 oktober schreef ik over CHI Keratin, toen had ik hem 3 dagen binnen, toen mijn blogpost daarover online kwam. En vorige week was het op, niks meer. Daarom ga ik jullie nu vertellen wat ik van deze shampoo en conditioner vindt.

25-10-2013 ChiDit zijn de flacons. En ik ga gewoon stap voor stap met je doornemen wat ik er van vind.

Om te beginnen met de flacons, die vind ik namelijk echt heel erg mooi. Simpel en chique, prima. Niks overbodigs, niks wat er niet hoort. Wat ik minder vind is de dop. De dop werkt namelijk niet geheel oké.
De shampoo is een soort gelachtig, qua structuur, best dik en daardoor is het een vrij lastige klus om het product uit de flacon te krijgen. Dit vind ik jammer. Bij de conditioner gaat dat een stuk makkelijker. En klinkt het misschien gek, ja, maar ik ben gewend dat de shampoo soepeler uit de flacon gaat dan de conditioner.
Dat geheel ter zijde, ik heb namelijk op een gegeven moment de dop eraf gedraaid en dat ging dan ook makkelijker.

Het product is prima.
Niet geheel basic. De prijs is namelijk best aan de luxe kant.

Deze CHI Keratin shampoo kost €13,20, de conditioner kost €13,60

Wat CHI beloofd is:

CHI Keratin Shampoo reinigt het haar op een milde wijze en biedt een intensieve verzorging. De Shampoo bevat keratine wat het haar versterkt. De keratine vult de beschermlaag op het haar aan en beschermd het haar tegen schade. De essentiële ingrediënten als jojoba- en arganolie verzorgen de haarschacht optimaal. CHI Keratin Shampoo zorgt in combinatie met de CHI Keratin Conditioner ervoor dat het haar glad en soepel wordt. De combinatie van unieke ingrediënten geeft het haar een optimale verzorging. De conditie van het haar wordt verbeterd en het haar zal weer gezond aanvoelen. Tenslotte gaat CHI Keratin Shampoo pluis tegen en voorkomt het schade aan het haar.

 • Reinigt het haar zacht

 • Verzorgt het haar optimaal

 • Laat het haar glanzen en stralen

 • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

Ja hij reinigt inderdaad goed, mijn haar wordt echt vet vrij!! Mijn haar voelde lekker “stroef”, echt schoon. Dat vind ik een fijn gevoel en ik ben zeker tevreden over hoe hij reinigt.
Deze shampoo (nee iedere shampoo) gebruik ik in combinatie met conditioner.
Wat CHI over de conditioner zegt:

CHI Keratin Conditioner is een weldaad voor droog, beschadigd, pluizig of futloos haar. De conditioner herstelt de vochtbalans met de kracht van natuurlijke, essentiële oliën en keratine. CHI Keratin Conditioner bevat Keratix, wat het haareigen keratine aanvult en het haar versterkt. Jojobaolie voedt het haar en de hoofdhuid. Ook houd jojobaolie vocht vast. Arganolie hydrateert het haar en maakt het soepel. CHI Keratin Conditioner voorkomt afbreken van het haar en maakt het haar makkelijker handelbaar.

 • Hydrateert en voedt het haar
 • Verzorgt het haar optimaal
 • Laat het haar glanzen en stralen
 • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

Wat hij doet voor de hoofdhuid kan ik niet bewijzen, omdat ik conditioner altijd gebruik in de onderkant van mijn lange haar. Ik heb toch het idee, dat mijn al snel vet wordende haar, nog sneller vet wordt wanneer ik het als shampoo zou gebruiken. Maar de onderkant van mijn haar voelde echt heel fijn. Niet statisch, pluizig of wat dan ook, dat niet goed zal zijn voor deze review. Mijn haren gingen gemakkelijk uit de klit, zonder al teveel pijn. Lang leve conditioner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKortom, de CHI Keratin Shampoo en Conditioner zijn echt heel erg fijn, ze doen wat ze moeten doen.
Zou ik het opnieuw kopen? Ja, maar dan alleen als je vraagt waarom, zeg ik wel erbij, de prijs vind ik wel erg duur. Het is toch even bijna 33 euro inclusief verzendkosten wat je kwijt bent.
Daarom nee, maar als de prijs liever was, ja absoluut. Ik heb namelijk met heel veel plezier dit duo gebruikt.

Kortom de CHI Keratin Shampoo en conditioner

 • verpakking ziet er goed uit
 • doet wat ie belooft
 • reinigt goed
 • verzorgt prima
 • mijn haar wordt er blij van
 • makkelijk verkrijgbaar via John Beerens webshop

Wat ik dan toch wat minder vind aan de CHI Keratin

 • de verpakking, waar het product uitkomt
 • het product is best “dik”
 • de prijs incl verzenden

Wordt jij niet afgeschrikt door de bijna 33 euro die je moet uitgeven, dan zeg ik absoluut: DOEN! Aanrader.

Deze shampoo kreeg ik overigens op advies van Mr. Beerens himself, dit kan je zien in de vorige blogpost over deze CHI shampoo en conditioner!

Deze shampoo is dus op, nu ga ik over op John Frieda. Wat heb ik met John. John Beerens webshop, John Frieda. Welja, binnenkort daar meer over.

Hopelijk heb je hier wat aan. Laat ook weten wat jij van dit duo vind, of misschien heb jij andere producten uit de Keratin lijn van CHI gebruikt en wil je daar wat over kwijt. Laat achter wat je kwijt wilt hierover.

Liefs Michelle

 

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief