Vandaag is er eindelijk de review van de Catrice x David Tomaszewski ❤ Highlighter stick! Deze heb ik echt al een hele tijd in mijn collectie zitten, maar nooit heb ik er echt een review van gemaakt. Toch verdient hij dit eigenlijk wel, ook al heeft hij een beetje een minpuntje. Maar daarover later meer.

catrice-x-david-tomaszewski-highlighter-stick

Dit is hem! De Catrice x David Tomaszewski ❤ Highlighter stick in een prachtige gouden verpakking waar je jezelf in kunt bekijken met een hele grafische print en verder gewoon de standaard Catrice letters en lettertype zoals we dat gewend zijn.

catrice-x-david-tomaszewski-highlighter-stick-dop

De bovenkant van de dop verdient een eigen foto! WAUW lekker shiny.

Maar het gaat natuurlijk om het product zelf en die ga ik jullie even laten zien en daarna vertellen wat ik ervan vind. De voors- en tegens zeg maar.

catrice-x-david-tomaszewski-highlighter-stick-zf

Zonder flits zie je dat een hele mooie highlighter stick is, zelf noemen ze het een glow stick, maar dat vind ik hetzelfde dus ik houd het bij highlighter stick.
Het is een hele mooie witte, ijzige kleur met een gouden glans.

catrice-x-david-tomaszewski-highlighter-stick-mf

Met flits kun je het gouden een heel klein beetje zien! Maar het is maar heel subtiel zoals je ziet, dus houd je niet van gouden highlighters dan kun je deze alsnog gebruiken, omdat hij gewoon heel subtiel goud heeft en vooral het wittige.

Het is eigenlijk een champagne achtige kleur, zo omschrijf je dat denk ik het beste.

Mijn indruk

Mijn algemene indruk is goed! Hij is heel goed gepigmenteerd en ook heel mooi te blenden met een make-up spons (De beste voor altijd dus) en dan is hij gewoon heel subtiel na het afpoederen van je gehele make-up. Je blijft hem goed zien, maar wat ik vooral het allermooist vind, is wanneer je er nog een poeder highlighter overheen doet, dan versterken ze elkaar zeker. Dat vind ik echt helemaal geweldig.

Maar wat ik wel een klein nadeel vind is dat je foundation wat weggeveegd lijkt te worden wanneer je hem aanbrengt vanuit de stick zelf. Je zou het opzicht ook wel op je vinger kunnen aanbrengen en dan deppen op het hoogste punt van je jukbeenderen, neusbrug, tussen je wenkbrauwen en op je kin een beetje, maar dan ben je veel langer bezig en het is ook best onhandig.
Is het heel storend en zie je het extreem? Niet wanneer je er een poeder highlighter overheen doet, maar dat is mijn geluk: dat doe ik sowieso wel. Maar ik kan mij voorstellen dat als jij het niet doet je dit wel zou kunnen zien.

En jij?

Ik ben benieuwd hoe anderen deze Catrice x David Tomaszewski ❤ Highlighter stick ervaren als je hem ook hebt, dus laat zeker weten hoe jij dit product ervaart. En of je hem ook mooi vind net als ik! Want mooi vind ik hem zeer zeker en ik gebruik hem toch best vaak.

Ik zou hem zeker een 8,5 geven als ik hem een cijfer mocht geven!

Dus dan is dit mijn eindoordeel en hoop dat jullie daar ook wat aan hebben.
Wil je nog swatches zien of hem in actie zien qua glans? Laat dit dan even weten, dan zet ik dat nog even op Instagram als aanvulling. 

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief