OMG I Love Catrice. Nee even serieus, ik draag zelden lipstick en als ik dan iets draag is het iets in de trend van liquid lipstick zodat het lekker lang blijft zitten en ik mij geen zorgen hoef te maken of het er nog goed op zit na een drankje of een (klein) hapje, maar nu heb ik een lipstick gekocht een tijdje geleden… halleluja.

Catrice Ultimate stay lipstick is mijn nieuwe liefde! Weet je waarom? Die kleur is zo fel, zo gaaf, en hij ruikt naar MAC!!! Echt waar. Vanille, net als bij MAC. Oh yeah.

Catrice Ultimate stay ❤ 170 Beauty in every pink

De verpakking van de lipstick is niet bijzonder, dat niet. Gewoon een mat zwarte ronde huls (hmm geïnspireerd op… ?) Nou nee, daar ga ik niet vanuit, maar wel qua geur zoals ik al zei. Exact hetzelfde.

Catrice Ultimate stay ❤ 170 Beauty in every pink

Het is dus de Ultimate stay lijn in kleurnummer 170 met de naam Beauty in every pink.

Leuke naam ook!

Catrice Ultimate stay ❤ 170 Beauty in every pink

Bij het opendraaien of omhoog draaien van de lipstick zie je de lipstick. Deze is basic, gewoon een normale relatief rechte vorm, maar oke dat is verder prima en lukt het aanbrengen niet met deze vorm lipstick kan je altijd nog een lippotlood gebruiken om alvast een mooie lipvorm te maken en vervolgens de lipstick aan te brengen met een kwastje. Overal een oplossing voor.

Catrice Ultimate stay ❤ 170 Beauty in every pink

BAM! Wat een swatch is dit zeg. OMG hier kun je gewoon niet anders dan verliefd op worden lijkt mij toch?! Wat een mooie kleur. Echt een felroze kleur.

Mijn ervaringen:

Die zijn heel erg goed. Het is een zeer goed gepigmenteerde, romige lipstick die echt heel erg goed blijft zitten. Hij houd het zeker een paar uurtjes uit, misschien iets korter – afhankelijk van wat je doet, dus veel drinken of eten – maar hij is helemaal niet slecht. En de geur is gewoon precies hetzelfde als een MAC lipstick en dat vind ik toch onwijs gaaf. Alleen daarom had ik gelijk vertrouwen in deze lipstick, wat heel gek is. Maar het is gebleken dat hij echt heel mooi is en goed blijft zitten.

Ik heb hem een tijdje geleden gedragen en ik vind hem zo mooi. Ik maakte er ook een selfie mee, die je kan je hieronder zien.

https://www.instagram.com/p/BJaL53UgMm2/?taken-by=bloggingmika

WAUW! Wat een kleur, wat een pigmentatie. Liefde voor deze lipstick hoor.

Hij doet mij zelfs ergens ook wel denken aan een MAC lipstick die ik heb: Full Fuchsia.

https://www.instagram.com/p/ymk9xROSSc/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/vlIohEOSYq/?taken-by=bloggingmika

Dit is een hele oude foto inmiddels, beide trouwens, maar hier heb ik hem wel op (en het er ook bij gezet 😝) de MAC Full Fuchsia.

En het mooie aan deze Catrice Ultimate stay lipstick is dat hij ook heel erg lijkt op een paar andere kleuren die ik heb:

https://www.instagram.com/p/yFDHJOuSdc/?taken-by=bloggingmika

Hij lijkt op die van MAC, Kardashian Beauty en een klein beetje op die van Rimmel. Zo hebben ze allemaal iets van elkaar qua gelijkenis.

Maar Catrice is mijn nieuwste aanwinst en ik ben er onwijs blij mee. En voor de prijs van €4,99 en bij Kruidvat te koop.. ik zeg: kopen!

Catrice Ultimate stay ❤ 170 Beauty in every pink is dus echt een aanrader zoals je kan lezen hier.
Ik ben benieuwd of jij hem ook hebt of kent en anders: wat vind jij ervan? Ben jij ook opslag verliefd geworden?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief