Soms heb je van die producten, die kun je gewoon niet laten liggen. Dat had ik dus ook met de nieuwe oogschaduwpaletten van Catrice. De Catrice Superbia Vol.1 & Vol.2 die er toch wel echt heel erg mooi uitzagen. Die moest ik hebben, dat snap je wel. En ik heb ze inmiddels al best wel flink gebruikt en ik ga je eens vertellen hoe de pigmentatie is, wat ik ervan vind… Precies zoals je dat van mij gewend bent eigenlijk. Dit zijn ze!
De Catrice Superbia Vol.1 & Vol. 2 onder elkaar.

Boven zie je een hele mooie Michelle- verpakking. Een wat? Een verpakking met rosé gold en lichtroze.
Eronder een wat meer stoerdere verpakking met donkergrijs en holographic kleuren. Ook heel tof moet ik zeggen.

Het is wel duidelijk welke verpakking ik het allermooist vind denk ik.
Maar wat ik er verder ook over kan vertellen is dat ze beide van hetzelfde harde kunststof hebben. Voelt stevig aan, maar ziet er toch altijd een beetje goedkoop uit. Gelukkig valt het mee door de prachtige opdruk waar Catrice duidelijk heel veel moeite voor heeft gedaan.

Dus laten we ze nog even verder bekijken.

 

Catrice Superbia Volume 1

De kleur van Superbia Vol. 1 heet
010 Bronze Upon A Dream
Hele fijne naam die veel goeds beloofd toch?!

Rechtsboven op de 2e foto zie je al een beetje een preview van de kleuren.

                                                                                                                                  😍

De kleuren
En swatches

Bij opening van je palette sta je versteld van de prachtige kleuren. Hier wordt ik meteen verliefd op. Echt waar. Zulke mooie warme kleuren die je gewoon elke dag kunt gebruiken, maar ook gemakkelijk een hele feestelijke look mee kunt maken. Hier kun je echt letterlijk alle kanten mee uit. Van heel zacht en mat of heel glimmend en net even wat opvallender.

Je denkt nu waarschijnlijk net als ik “Nou, lekker dan… is dit waar je zo belachelijk enthousiast over bent/was/moet zijn?
Ja dit is inderdaad diep teleurstellend, maar als je de kleuren op je oog aanbrengt dan zie je pas de schoonheid van dit palette, want over een een egale basis op je oog met een concealer of oogschaduwbasis doet dit palette het echt mega goed met super mooie pigmentatie en lijken de kleuren heus niet allemaal hetzelfde.

Ik laat je straks wat looks zien met de paletten. Ik combineer ze ook soms. 

Catrice Superbia Volume 2

De kleur van dit palette heet
010 I Cy Fire (?)

En ook hier zie je rechtsboven de kleuren al een beetje staan.
                                                                                                                               ♥️

De kleuren
En Swatches

Een heel ander palette met veel donkerdere kleuren, andere opstelling en in geen enkel opzicht te vergelijken met Catrice Superbia vol.1
Het is echt een prachtig mooi palette waar je zeker wel een poging mee kunt wagen voor een gekleurde smokey eye. Een paarse smokey eye, of een donkerbruine met goud of rosé gold. Of een hele koele look (koel, als in koude kleuren) met zilver en grijs/taupe). Als je meer bent van rosé gold, lichte kleuren, glanzende kleuren, liever rustig en onopvallende kleuren die je ogen mooi complimenteren, dan kies je volume 1. Draag jij liever fellere kleuren of donkere kleuren, dan kies je deze.

En dit is waarom ik zeg dat je echt voor elk wat wils hebt met de 2 paletten.

Overigens, bovenste rij, 3e kleur lijkt helemaal niks, maar is in werkelijkheid een prachtige tint die iets glimmend is en dus perfect voor onder de wenkbrauw. Dit is de glimmende versie van de 1e kleur op de bovenste rij van vol.1

Prachtige kleuren in beide paletten en smaken verschillen misschien daarin. Ik vind ze beide super mooi en gebruik ze echt heel erg graag. Zeker ook vaak in combinatie met elkaar gebruik ik ze heel erg graag.

Let me take a selfie with this ⤵️

https://www.instagram.com/p/BuTNjZIFt5x/

https://www.instagram.com/p/BugWTFsF2oN/

https://www.instagram.com/p/BunsxIDFCak/

https://www.instagram.com/p/Buvb3wiFnKs/

https://www.instagram.com/p/Bu54RU9lEHM/

https://www.instagram.com/p/Bu8azYRlGtf/

https://www.instagram.com/p/Bu_AqQJFEHz/

https://www.instagram.com/p/BvJW_nMlf86/

Je ziet het… de looks zijn tot nu toe vrij rustig en eigenlijk mega saai, MAAR als jullie nu na het zien van deze review zeggen (denken?) “Michelle, maak eens een look met die hele donkerbruine of die hele donkergrijze of die ene paarse of die ene kleur uit dat andere palette…” schroom je niet om even een reactie achter te laten met je verzoek.

Naar welke palette wordt jouw aandacht nu al de hele tijd getrokken en kun je niet wachten om te gebruiken?

Welk palette heeft dus eigenlijk jouw hart gestolen?

Koop hem bij Kruidvat voor €8,99
Klik hier voor Volume 1
Klik hier voor Volume 2 

Liefs,
Michelle