Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik nooit zoveel vertrouwen heb in budget liquid lipstick’s, omdat ze meestal niet heel goed dekken en zeker niet lang blijven zitten. Toch sprak mij deze kleur zo erg aan dat ik deze Catrice Pure pigments lip lacquer toch in mijn winkelmandje deed, online bij Kruidvat en ik ga je daarom maar snel vertellen wat ik ervan vind.

Catrice Pure pigments lip lacquer

Dit is hem. De Catrice Pure pigments lip lacquer!

Catrice Pure pigments lip lacquer

Met een super fijne applicator met een heel mooi precies puntje eraan.

Ik ging voor de kleur: 010 Salted Caramel. Zo’n kleur waarvan je denkt, is het nu nude, bruin of zie ik daar een vleugje rood/ roze erdoor? Ideaal dus, want daardoor heel goed te matchen met heel veel looks.

Laat mij je even meenemen in de selfies.

https://www.instagram.com/p/Bg5qOmTnHvb/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/Bg8IC-1H-zO/?taken-by=bloggingmika

Kwaliteit/Prijs verhouding;

Ik vind deze Catrice Pure pigments lip lacquer echt heel erg mooi, gewoon qua kleur, glans en die pigmentatie is natuurlijk gewoon meer dan geweldig.
Toch heb ik een ‘maar’, want de houdbaarheid is echt niet van een liquid lipstick, eerder van een zeer gepigmenteerde lipgloss. En nu niet meteen denken, dan koop ik hem wel niet, want de kleur en pigmentatie….: wauw!!
En wat ik ook wel fijn vind is dat hij niet zo lelijk op de randjes van je lippen blijft hangen terwijl de rest allang eraf is. Krijg je zo’n 90’s lip van (donkere lijntjes om nude lippen). Vreselijk lelijk, maar niet bij deze, want deze gaat gewoon heel geleidelijk aan van je lippen af.
Hij voelt ook gewoon heel fijn op je lippen aan en die applicator is geweldig. Dus bijwerken is geen probleem als je dat graag doet en wilt kunnen met wel lipproduct dan ook.

Deze Catrice Pure pigments lip lacquer is echt een aanrader! Op zoveel vlakken.

En ik ben benieuwd of jij hem ook in je stash hebt, of een andere kleur uit deze lip lacquer lijn…. dus laat even je reactie achter. Je mag ook gewoon je mening geven naar aanleiding van deze review.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief