Catrice professional artist eyeshadow palette

Samen met het Catrice California in a box palette kocht ik het Catrice professional artist eyeshadow palette! Een heel mooi palette met heel veel mooie oogschaduws waarmee je een hele lichte look mee kunt maken, maar ook een hele donkere look of gewoon lekker iets er tussenin. Deze kan het allemaal.

Daarom heb ik een review voor je. Al kun je misschien al wel raden hoe die zal zijn, wil ik toch wel even mooie foto’s laten zien van dit mooie pareltje.

catrice-professional-artist-eyeshadow-palette

Dit is hem! Ja, ik zei toch al dat hij mooi is?!

Een heel basic doosje zoals je die eergisteren ook al zag, maar wel erg mooi. Strak, clean. Love it.

catrice-professional-artist-eyeshadow-palette-ingredienten

Op de achterkant zie je netjes alle ingrediënten op een rijtje staan. Opvallend: Het is wel echt heel erg veel tekst. Je moet namelijk lezen tot: “May contain” – weet je dat ook weer, want je zou er zomaar een extra bril voor nodig hebben zoals ik hahaha.

catrice-professional-artist-eyeshadow-palette-close-daglicht

WAUW! 16 prachtige kleuren die je eindeloos met elkaar kunt combineren.

catrice-professional-artist-eyeshadow-palette-close-flits

Bovenste rij: 2e kleur en 4e kleur zijn shimmer
2e rij: Bijna allemaal, behalve mijn holy perfection, de een na laatste kleur (taupe kleur die perfect is voor je arcadeboog).
3e rij: alleen maar shimmer
laatste rij: alleen de laatste is een shimmer kleur.

De pan’s

Deze zijn gewoon goed. Ze zijn inderdaad wel wat klein, maar niet té klein. Eigenlijk gewoon goed qua formaat, mits je erg veel houd van een paar kleuren, merk je dat je heel veel deuken hebt in je oogschaduw en je dus dondersop kan zeggen dat ze snel pan raken. Maarja, dat noem je liefde.

De aantal shimmer/ matte kleuren

Die zijn mooi verdeeld. Gaan we tellen zien we 6 matte kleuren, 10 shimmer kleuren.
Ik vind het helemaal top. 2 kleuren kan ik onder mijn wenkbrauw gebruiken, 2 mooie bruine kleuren waarvan 1 perfect voor in de arcadeboog sowieso, houd je van diepe en hele donkere arcadeboog kleuren kies je de donkere kleur. Wil je een gekleurde arcadeboog, maar niet te opvallend gekleurd? Kies de kleur van de onderste rij, de eerste kleur. Een mooie paarse kleur met de neiging naar een bruine/ taupe ondertoon. Perfect.
De shimmer kleuren zijn mooi opgebouwd van heel licht (1 rij) naar heel donker (4e rij). Daar kun je dus lekker mee spelen.

Pigmentatie

Die is echt heel goed. Dit is gewoon wat je van Catrice (mag) verwacht(en). Echt heel fijn, zeker voor een mooie prijs ook die ze vragen en gewoon te koop bij Kruidvat.

Ik hoor je denken “En de swatches?”
Ik heb selfies, veel leuker, zo van Instagram.

Whooohooo ik denk dat ik 2 pareltjes heb gevonden 😍

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

Ja hier ook al gebruikt inderdaad. Je zag hem al eergisteren, maar dat maakt niet uit toch?!

Even wat looks ermee:

Look

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

Film Your look 🙂

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

Look voor vandaag! #NLdoet #hightea #huisvandebuurt

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

#latergram #lotd #makeupoftoday

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

Make-up opnieuw gedaan! Ik leek wel een wortel

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

Je ziet het wel; ik heb er al van alles mee kunnen maken en de mogelijkheden zijn nog lang niet over en voorbij, want er is nog zoveel leuks te zien in dit palette. Dus houd mijn Instagram in de gaten, want het enigste wat ik nog gebruik is dit palette, samen met mijn California dream haha.

Heb jij het Catrice professional artist eyeshadow palette?

Laat je reactie achter wat jij van dit palette vind en of jij hem al hebt gekocht of misschien wel na het zien van mijn review dat je toch hebt gedacht “Ja, ik moet hem dus wel hebben!”

Ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

3 Comments

 1. Marieke

  30 maart 2018 at 1:17 PM

  Hoi Michelle
  Ik mis de swatches toch wel. Ik zie dat je er mooie ooglooks mee maakt maar je beschrijft niet welke kleuren je van het palet hebt gebruikt om deze mooie looks mee te maken. Dat maakt het het moeilijk om de looks na te maken. Het valt me op Instagram ook op dat je niet bij je foto’s zegt welk palet je hebt gebruikt en waar je lipkleur van is. Je zegt dan vaak dat je er nog een review over maakt, maar waarom niet er meteen onder vermelden wat je draagt. Dan kunnen je volgers er meteen iets mee. Ik vind het duidelijk te zien dat je je insta cleaner hebt gemaakt, dat is goed gelukt!

  1. Michelle Kaiser ❤ Blogging MiKa

   30 maart 2018 at 2:47 PM

   Dat zijn nog eens reacties waar ik wat aan heb. Dankjewel. Zou jij het kunnen waarderen als ik swatches maak en die dan op Instagram post?

   1. Marieke

    30 maart 2018 at 3:07 PM

    Jazeker! Ik hou van swatches. Dan vind ik de kleur het duidelijkst overkomen en de pigmentatie.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers op de volgende wijze: