Het is nogal een naam:

Catrice Prime and Fine Professional
❤ contouring palette

Maar het is ook een product zeg.
Ik gebruik het sinds ik het heb en dit is wat ik erover wil en vooral kan zeggen.

Catrice Prime and Fine Professional❤ contouring palette

Catrice Prime and Fine Professional ❤ contouring palette – dit is de verpakking. Een hele zwarte, basic verpakking met een uiterlijk zoals je die kent van Catrice.

Catrice Prime and Fine Professional❤ contouring paletteIk heb het Catrice contouring palette in de lichtste kleur (010 Ashy Radiance) en deze bevat een bronzer en een highlighter.

Catrice Prime and Fine Professional❤ contouring palette

De binnenkant bevat links een highlighter die ongeveer de helft kleiner is dan de bronzer aan de rechter kant. En het is eigenlijk niet echt meer een bronzer maar een shaper. En dat is ook de reden dat ik hem kocht: een matte bruine kleur.

Catrice Prime and Fine Professional❤ contouring palette Catrice Prime and Fine Professional❤ contouring palette

En dit is de swatch van de bronzer en de highlighter. De bovenste foto is een foto met gewoon daglicht en onder met flits.
Deze foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone 7, dat deed ik ook al bij de Kruidvat Scrubgel, mijn complete Picture my daydeze highlighter van MAXen de minerale foundation van MAX.

Je ziet op deze foto’s echt maar half hoe goed de pigmentatie is. Wanneer je hem namelijk met een kwast gaat aanbrengen, dan komt hij echt goed uit de verf.

Catrice Prime and Fine Professional❤ contouring palette

Hier draag ik hem, met de highlighter.

https://www.instagram.com/p/BTQ6v8hB3gY/?taken-by=bloggingmika

Hier draag ik hem ook, maar dat zie je niet goed.

https://www.instagram.com/p/BTRIFmjhzbX/?taken-by=bloggingmika

Hier zie je hem niet heel goed, maar dat komt omdat ik deze Max & More blush erover heen heb en nog een highlighter. En niet al te mooi licht en een plukje haar dat ervoor zit.

Kortom, de eerste foto is het allerbeste. Maar hij zal nog veel voorbij komen op mijn Instagram, dus houd die in de gaten.

Uiteindelijke oordeel:

Ik ben echt ontzettend blij met deze bronzer. Onwijs goed gepigmenteerd en een hele mooie kleur, precies wat ik zocht ook. Helemaal blij mee dus.
En de highlighter? Een mooie natuurlijke kleur die niet tegenvalt. Ik ga hem zeker vaker dragen en dat zullen jullie dan ook zeker zien op social media. Beloofd. Ik zal trouwens vaker vermelden wat ik draag zodat jullie kunnen vergelijken, maar dit vergeet ik eigenlijk altijd; dus als ik het niet vermeld mag je het vragen.

Wat vinden jullie van deze Catrice Prime and Fine Professional ❤ contouring palette?

Deel je ervaring of mening met mij en anderen als je die hebt. En als nog geen mening kunt hebben, omdat je het product zelf niet hebt heb ik maar 1 mededeling: KOPEN! Als een malle.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief