Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray, omdat ik deze nu een tijdje heb getest en ik er ook meer over wil vertellen en of ik hem nog heb bijvoorbeeld. Kortom: alles! Ik heb er een duidelijke mening over gevormd en die wil ik graag met jullie delen.

Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray

De Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray is een multi talent fixing spray die je kan gebruiken als fixing spray, als primer en om tussendoor op je gezicht te sprayen. Dit vind ik een beetje raar, maar goed Catrice zegt dat het kan dus ik hem het product getest als primer en als fixing spray.

Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray

Ik heb hem getest dus op 2 manieren en dit is wat ik heb ondervonden.

De Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray als primer

Dat is opzicht een prima optie. Deze Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray is alleen niet een product die heel snel in je gezichtshuid trekt. Hij lijkt daar redelijk wat moeite voor te moeten doen en daarom heb ik hem geholpen door hem een beetje in de huid te wrijven zoals ik dat ook doe met een andere primer van bijvoorbeeld L’Oréal of van de Action, die ik inmiddels alweer bijna op heb (van MAX Make-up). En dan, wanneer ik hem in de huid heb gewreven merk ik het volgende;
Hij is licht plakkerig, maar niet op een vervelende manier en hij voelt ook niet vervelend aan. Dat vind ik echt een pluspunt. Het voelt echt als een primer die je huid net even wat meer laat plakken, maar niet op de verkeerde manier en gewoon op de manier dat je make-up dan beter zou blijven zitten.
Ik merk niet echt verschil tussen bijvoorbeeld mijn MAX Make-up primers of deze Catrice variant. Is hij dan niet goed hoor ik je denken… nee dat is niet het geval. Hij is voor mijn gevoel heel basic. En ik heb überhaupt niet het gevoel dat make-up op mijn huid heel slecht blijft zitten, dus dat is een voordeel.
Ik zou hem echter niet opnieuw kopen, omdat ik dan liever de voorkeur geef aan een tube met primer die ik zelf aanbreng en niet deze van Catrice. Ik weet namelijk dat andere merken ook primers hebben in sprayvorm dus die zou ik dan liever een testkans geven.
Hij doet het dus wel, maar ik vind het geen aanrader om hem als primer te gebruiken op de huid.

De Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray als fixing spray

De naam is ook fixing spray, dus ik ging er blindelings vanuit dat deze wel heel goed zou zijn hiervoor. Maar omdat je hem ook voor en tijdens je make-up aanbrengen kan gebruiken had ik er een gemixt gevoel door. Zou hij wel goed zijn en gaat dit goed?! Dat vroeg ik mij dus wel af van te voren. Maar ik heb hem gebruikt als fixing spray en ik moet zeggen dat ik niet eens echt heel erg verbaasd was, want nee ik kan niet zeggen dat mijn make-up er langer van mooi blijft. Ik had zelfs het gevoel dat mijn huid sneller ging glimmen na het gebruik van deze fixing spray. Zeker bij mijn neusvleugels en op mijn kin en voorhoofd – ja inderdaad mijn t-zone – daar vind ik dat mijn make-up er gedurende de dag er zelfs een beetje minder mooi wordt dan wanneer ik het niet gebruik en dan een andere fixing spray gebruik.
Ook vind ik dat de spray erg lang nat blijft op mijn gezicht en wederom vind ik dat hij er erg veel moeite voor moet doen om in de huid te trekken. Zo jammer. Dit is echt een gemiste kans.

Dus geen succes?

Nee inderdaad. Er is namelijk nog meer waarom ik hem niet fijn vind.
De spray geeft een erg grove nevel. Ik vind het fijner als hij een hele fijne nevel over je gezicht geeft. Bijvoorbeeld de Freedom fixing spray, die hebben het wel begrepen; fijne nevel, trekt redelijk snel in de huid, laat mijn gezicht lang mooi eruit zien. Kortom: Catrice heeft hier, als je mijn eerlijke mening vraagt, een misser gemaakt.

Ik heb hem zelfs weggegooid met nog een bodempje erin, hij ging het namelijk zo slecht doen dat je echt een stel grove druppels op je gezicht kreeg en de spray zelf ging het dus ook ineens slecht doen.

Prijs en info:

Je koopt de Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray bij Kruidvat voor €4,59 en dan heb je een inhoud van 50 ml. Ter vergelijking: Ik heb dan liever voor €6,49 een 100 ml fles. Ben je én voordeliger uit én je hebt een beter product. Echt zonde. Normaal ben ik namelijk heel tevreden over Catrice, maar dit is voor mij echt geen topper. En ik koop hem dan ook niet meer.

Ik ben benieuwd naar jouw mening, benieuwd of jij dit product kent en wat jouw bevindingen zijn met deze Catrice Prime and Fine ❤ Multi talent fixing spray.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief