Wie mijn blog al wat langer volgt (dus ook al bij MiKa Beautyblog), weet dat ik mijn make-up altijd fixeer met een losse, transparante poeder. En na jaren gebruik raakte mijn poeder van Make-up Studio op en moest ik een nieuwe hebben. Echt, ik raakte nog net niet in paniek. Ik kon niets vinden en heb dus een tijdje de poeder van Essence gebruikt (compacte transparante poeder) en daarna de MAX make-up poederfoundation (zo heet hij echt). En nee, dat vond ik echt niet fijn. Dus ik heb gekozen voor een nieuwe, voor mij nog onbekende poeder; de losse poeder van Catrice. Dus kijk je mee?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik kocht dus de Catrice Nude Illusion Loose powder (kleurloze versie genaamd: Transparent matt).
Ik kocht deze bij de Catrice Nude Illusion Loose powder Super goedkoop vond ik hem ook overigens (nog geen €6,-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De poeder komt in een mooie verpakking van hard plastic met een glimmende zwarte dop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De letters zijn mooi zilver.

En het geheel is voor mij echt een mooi iets. Ik vind de verpakking gewoon mooi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit doosje is niet heel groot. Er zit ook maar 11 gram in, wat niet heel veel is, maar je kan er wel even mee vooruit. Dus alsnog helemaal top.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zoals gebruikelijk bij make-up zie je op de onderkant nog wat informatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En bij opening zie je dit (tenminste, dit is alleen de eerste keer).
Wanneer je het plastic (beschermfolie) eraf haalt dwarrelt de poeder iets omhoog, dit hou je niet tegen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer ik het plastic eraf haal zie ik dit.
Duidelijk een zeer fijn gemalen poeder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Even in close-up de poeder zie je echt een perfecte losse poeder.

Ik ben vooral heel benieuwd hoe het op mijn huid eruit ziet in combinatie met de foundation die ik nu dagelijks gebruik.
Tijd voor de foto’s;

01-03-2015 Catrice Nude Illusion translucent loose powder
Hier heb ik de poeder aangebracht over mijn foundation, draag uiteraard ook al bronzer, blush en highlighter.
En ik zal het maar gelijk zeggen:

Als je opzoek bent naar een zeer fijngemalen losse poeder die je make-up perfect fixeert en je huid tot wel zeker een uur of 7 lang goed gematteerd houd… dan adviseer ik je echt deze poeder van Catrice.

Ik heb een zeer vette t-zone en deze poeder weet daar wel raad mee.
Echt WAUW, ik was stomverbaasd de eerste keer al, maar nu ik hem een aantal dagen in gebruik heb durf ik oprecht te zeggen dat hij beter is dan mijn oude Make-up Studio Translucent Powder, of Essence en al helemaal 100x beter dan MAX Make-up.
Dat zegt wel wat toch?!

Dus dikke vette aanrader.
Meer kan ik niet zeggen, hij is gewoon goed. Soms hoef je dan niet meer te zeggen he.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief