De titel van deze blogpost verraad al waar het om gaat.

Catrice Nude Illusion make-up

Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

2 Producten waar ik heel erg benieuwd naar was en dus het niet kon weerstaan om het te kopen. Handig, want ik had toch een nieuwe foundation nodig en ik wilde deze daarom ook proberen, maar kocht ook als back-up mijn geliefde Catrice All Matt Foundation. Beide in 010, de allerlichtste kleur.

Maar laten we de producten even onder de loep nemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Catrice Nude Illusion make-up, dus foundation.
Wat een prachtige glazen flacon is dit. Wat mooi vormgegeven. Eigenlijk 100x mooier dan de All Matt:
25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat6
Niet dan? Ik vind de Nude Illusion veel mooier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze kocht ik, gewoon omdat ik gek ben op de Catrice foundation. En eerlijk is eerlijk: een betere match met mijn huid zou ik persoonlijk niet kunnen bedenken, naast MAC Sculpt foundation, die ik ook eens gebruikte (en volgens mij zelfs nog steeds in mijn assortiment (haha) heb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook deze kocht ik in de lichtste versie: 010
Gewoon omdat die perfect is, dat moest wel zo zijn gezien mijn hele goede ervaring ermee bij de All matt plus foundation.

03-10-2014 Oriflame make-up2 (2)
Het pompje is super mooi. Een halve ronding, waar je vinger heel erg goed op kan liggen en je er daardoor niet zo snel afglijd met het pompen.
En het ziet er super mooi uit.

Ook heb ik even een swatch gemaakt op mijn hand:
03-10-2014 Oriflame make-up3

Ja hoor, wederom perfect. Hij is wederom net zo mooi licht als de vorige versie.
Echt heel erg mooi. En de perfecte match voor mijn huid.

Ook heb ik hem al eens geprobeerd. Ongeveer 2x heb ik hem nu op gehad en hij is echt top. Hij is iets glimmender als de All Matt Plus, maar hij is niet mega mega glimmend, maar gewoon wat glimmender.
En ik poeder altijd af, dus ook bij deze. Altijd. Ook bij een BB- of CC cream zou ik dit doen en doe dit ook. Ik heb een glimmende en vette huid, dus poeder ik áltijd af. Gewoon routine.

Over poeder gesproken, ik kocht ook de Essence All About Matt! Fixing Compact Powder. Deze is transparant, dus je zit altijd goed hiermee.
Ik zal hem laten zien:

03-10-2014 Oriflame make-up4
Dit is de compact fixing poeder.

03-10-2014 Oriflame make-up5
Hij is heel mooi met haar prachtige reliëf erin. Super. Kleine details geven het net wat meer “mooi”.
Maar daar gaat het niet om.

De poeder heb ik 3x gebruikt, telkens met een paar dagen er tussen.
Vandaag heb ik hem voor de 3e keer denk ik op en ik dacht net, terwijl ik deze blogpost schrijf: “Laat ik eens kijken, het is nu donker, ik zit achter de laptop wat mijn enige licht is, of hij glimt etc.”
En dit is het antwoord:

En ja hoor: ook bij deze poeder wordt mijn huid heel erg glimmend en voelt hij ook vettig.
Daar baal ik van.
Iemand een tip? Een goede tip voor een poeder die wel de hele dag mijn huid glimvrij houd? Ik gebruik al jaren de Make-up Studio Transparante poeder, die nog lang niet op is, maar deze nieuwe Essence poeder is ook nog niet op, heb ik pas 3x gebruikt. Dus tips zijn welkom.
Voor nu vind ik het prima en extra keertje afpoederen kan altijd nog toch?!
Maar daarbij zijn tips altijd welkom.

Wel ben ik voor nu toch blij met de producten. En liet ik het graag zien aan jullie.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief