Als het gaat om waterproof oogpotloden moet je eigenlijk gewoon bij Catrice zijn wil je een mooi prijsje willen betalen. Het hoeft namelijk niet altijd duur te zijn of van een bepaald merk; durf te experimenteren is overigens niet heel erg op mij van toepassing, want ik koop het liefst van Catrice make-up. En daarom waagde ik de kans maar, want na het hebben van een soortgelijk zwart potlood van deze versie heb ik de Catrice Long-lasting eye pencil waterproof gekocht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Catrice Long-lasting eye pencil waterproof in de kleur Pearly Bird.

Die naam vind ik overigens wel grappig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pearly Bird is een mooie champagne kleur met een shimmer erin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Helemaal uitgedraaid lijkt mij dat wel duidelijk.

En ik heb hem nu een paar keer gebruikt, maar hij is wel echt heel erg mooi hoor.
Het potlood kost maar €2,39 wat een mooie prijs is voor een echt goed waterproof potlood als deze.

Ja deze blijft wel echt de hele dag zitten hoor.
Ik droeg het potlood in deze video onder een oogschaduw en dat was een groot succes.

Ik ben zeer tevreden over het potlood.
Dus dat was een zeer korte, maar ook heel positieve review. Ik ben hier dus echt heel erg blij mee.
Als jij dit potlood ook kent, laat dan ook je mening achter zodat ik ook jouw mening kan lezen over deze Catrice Long-lasting eye pencil waterproof. In mijn geval in Pearly Bird.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief