Persbericht

Zag je gister nog een hele nieuwe lijn met make-up op Blogging MiKa, vandaag focussen we op onze handen. Onze handen zijn ons visitekaartje. Je eerste indruk. Zeker als vrouw is het belangrijk om je handen goed te verzorgen. Als je nagels er niet uit zien is het gedaan. Dat moet Catrice gedacht hebben toen ze kwamen met de lijn

Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition by CATRICE

Hoe fijn is het dat je nagels er perfect uit zien, maar vooral dat je je geen zorgen hoeft te maken over de perfecte glans, houdbaarheid of misschien maak jij je altijd druk of je wel de hippe kleur hebt gekozen in plaats van die saaie kleur. Dan moet je echt even verder kijken, want ik ben zeer onder de indruk. Catrice heeft iets heel moois uitgebracht.

Deze nieuwe maand van het jaar en volgende maand (Jan. & Feb. 2015) kunnen we bij Kruidvat en Trekpleister terecht voor het volgende:
En ik quote…

Draagbare sportswear, modern art, oversized, wit purisme – het spectrum van modetrends is enorm. Het wordt licht-casual en vol leven gepresenteerd. Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition by CATRICE biedt daarbij het trend ABC van hippe kleuren nagellak. Vier nieuwe en vier bestseller kleuren maken elke must-have look af vanaf januari 2015. CATRICE introduceert daarnaast ook het revolutionaire 3 Step Nail System, dat bestaat uit de Ultra Stay & Gel Shine Base Coat, Ultimate Nail Lacquer en Ultra Stay & Gel Shine Top Coat. Het systeem is perfect op elkaar afgestemd en fungeert als een kleurmagneet waardoor de kleur langer blijft zitten, de glans intensiveert en de kleurmanicure wordt beschermd. Voor professionele resultaten zonder LED-lamp of bezoek aan de nagelsalon. Of je nu gaat voor ton sur ton of kleur gebruikt als contrast, de meest trendy kleuren van het seizoen – inclusief parelwit, romig abrikoos, glinsterend roze en intens blauw – hebben een fantastisch effect! Beauty met een systeem – by CATRICE.

En zoals je ziet, het gebeurt steeds vaker; Merken die inspelen op dit: “Voor professionele resultaten zonder LED-lamp of bezoek aan de nagelsalon.” En dat vind ik echt heel erg leuk. Dus ik wil wel eens weten wat er in de collectie zit. Jij ook?

Kijk je mee?

Dit is het:

CATRICE – Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail System
Het innovatieve nagellaksysteem met de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Base Coat, een kleur Ultimate Nail Lacquer en de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Top Coat vermenigvuldigt nagelprestaties en fungeert als een kleurmagneet. De langhoudendheid van nagellak wordt tot acht dagen verlengd met een overtuigende en unieke gel-glans finish. Eenvoudig te verwijderen met nagellak remover.

Dus 8 dagen perfect gelakte nagels. Gel zonder lamp, maar dan met “gewone” nagellak.
Hmm… ik ben altijd een beetje sceptisch hoor, maar ik geef Catrice een kans. Mooi jong merk dat goed weet in te spelen op de trends. Dus ik ga de producten laten zien.

Catrice Ultra Stay & Gel Shine Base Coat

Stap 1: Ultra Stay & Gel Shine Base Coat €3.59
De eerste stap voor perfect gelakte nagels met power. De innovatieve formule van de Ultra Stay & Gel Shine Base Coat egaliseert onregelmatigheden zodat de gekleurde nagellak eenvoudig kan worden aangebracht. De nagel wordt versterkt en beschermd tegen verkleuren.10 ml.

En ik denk dat deze lak niet eens heel bijzonder is, want net als alle andere base coats zorgt deze voor dit: egaliseert onregelmatigheden! Logisch. Dus hier heb ik niet echt een super enthousiaste mening over.

Laten we de kleuren bekijken.

Stap 2: Ultimate Nail Lacquer €2.99
Kies je kleur! Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition biedt acht trendy lentekleuren met fabelachtige dekking. Parelwit, romig abrikoos, glinsterend roze en intens blauw zijn splinternieuw; metallic aubergine, warm greige, zacht lavendel en helder roze zijn de best verkochte kleuren van CATRICE en maken de kleurcollectie compleet. De 3 Step Nail System werkt met elke CATRICE Ultimate Nail Lacquer – er is keuze uit 45 prachtige tinten in het standaard assortiment. 10 ml.

Catr. Ultimate Nail Lacquer, 27 The Pinky And The Brain
27 The Pinky And The Brain

Catrice Ultimate Nail Lacquer 60 Out Of The Dark
60 Out Of The Dark

Catrice Ultimate Nail Lacquer 61 Greige!The New Beige
61 Greige The New Beige

Catrice Ultimate Nail Lacquer 64 It's Time For Lovender
64 Its Time For Lovender

Catrice Ultimate Nail Lacquer 82 A Gallon of Melon_launched
82 A Gallon of Melon

Catrice Ultimate Nail Lacquer 83 All You Need Is Pink
83 All You Need Is Pink

Catrice Ultimate Nail Lacquer 85 Can You SEA Me?_launched
85 Can You SEA Me?

En ik ben weer helemaal enthousiast hoor. WAUW! Kijk wat een prachtige kleuren. En dan vooral de kleuren:
De felheid van: The Pinky & The Brain (felroze foto 1)
De glitters zijn prachtig in: Out Of The Dark (foto 2), A Gallon Of Melon (foto 5), All You Need Is Pink (foto 6)
En de andere zijn natuurlijk ook geweldig! Maar die springen er echt uit voor mij.

En dan het laatste, waarschijnlijk meest bijzondere lakje wat ervoor moet zorgen dat we er 8 dagen plezier van hebben zonder zorgen.
De topcoat!
Catrice Ultra Stay & Gel Shine Top Coat

Stap 3: Ultra Stay & Gel Shine Top Coat €3.59
Ultra Stay & Gel Shine Top Coat beschermt de kleur en garandeert een bijzonder langhoudende en volumineuze gel-glans finish. Samen met Ultra Stay & Gel Shine Base Coat het ideale duo voor een perfecte manicure. 10 ml.

Dus ik ben heel benieuwd hoe de base- en topcoat gaan werken samen met de lak ertussen.

En even belangrijk voor jou om te weten:
Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail System “It Pieces” by CATRICE is in januari en februari 2015 verkrijgbaar als Nail Edition bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten zullen daarna verkrijgbaar zijn in het standaard assortiment van CATRICE.

Ik ben wel enthousiast moet ik zeggen, maar vooralsnog sceptisch of het 8 dagen blijft zitten. Dat lukt mij niet eens met SensatioNail, laat staan met gewone lak. Maar de kleuren vind ik helemaal geweldig.
Wat is jou eerste reactie? Ga je het kopen/testen? Of gaat dit aan jou voorbij en vind je het niets?
Let me know.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief