Na de negatieve review van gisteren vandaag een hele positieve noot. Ja ik zeg maar vast dat dit een hele positieve blogpost wordt over de nieuwe Catrice Illuminating Blushes! Ze liggen nog niet zo lang in de schappen, maar ik heb ze en ik ben er helemaal blij mee en laat ze heel graag aan je zien. Dus kijk je mee?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De nieuwe Catrice Illuminating Blushes liggen sinds het eind van de zomer 2015 in de schappen en normaal koop ik niks, maar ik vond dat ik wel wat meer blushes in mijn stash verdiende. Ik heb helemaal niet zoveel blushes, ik gebruik namelijk vaak dezelfde en nu is daar verandering in gekomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik kocht deze 2 prachtige exemplaren.

Een mooie koraalkleur en een mooie plum achtige kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kijk nou hoe mooi ze zijn. Hier wordt je toch sowieso al verliefd op?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kiss Me Ken. Wat een prachtige blush is dit.

Catrice Illuminating Blush Kiss Me Ken
De Catrice Illuminating Blushes 030 Kiss Me Ken is een hele mooie paarse/ plum kleur.
Zeker voor dit najaar vind ik het echt heel mooi om een beetje donkerdere blushes te gebruiken. Natuurlijk is een lichte, felle kleur ook heel leuk, maar deze vind ik ook echt prachtig.

Even een paar Instagram shots waar ik hem op heb:

Ik vind hem echt prachtig. Hij geeft net een wat warmere kleur. Echt heel mooi. Ben hier heel erg blij mee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
020 Coral Me Maybe is een prachtige koraalkleurige blush.
Een beetje zo’n ik ben geen oranje en ik ben geen perzik, maar ook geen roze kleur. Tja hoe leg je zoiets uit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik vind hem mooi hoor.


En ja ook voor Mijn V.C. look gebruikte ik deze beauty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Catrice Illuminating Blushes zijn trouwens niet illuminiating: glanzend dus. Niet op je wangen althans. Wel als je een swatch maakt zie je een glansje terug, maar ik vind het niet op je wangen overkomen. Ik vind dit totaal geen probleem want ik doe er een flinke hoeveelheid highlighter overheen, dus dan maakt het ook niet uit.
Ze kosten €3,99 per stuk. Dat is een hele mooie prijs vind ik.
Ze zijn echt prachtig en de pigmentatie is zo ontzettend mooi zoals je al kon zien in mijn filmpje De basismake-up. Echt verliefd op deze beauty’s.

Dus heb je ze nog niet? Ga ze dan kopen.
Heb je ze al? Laat je mening ook achter! Wil graag horen wat jij ervan vind.

Liefs,
Michelle