Ik heb een nieuwe favoriete foundation! Wederom van Catrice. Wie mij namelijk al jaren volgt, sinds het begin, weet dat ik altijd verliefd was op mijn destijds favoriete foundation van Catrice, de All Mat Plus foundation. Maar daar is verandering in gekomen. Niet dat ik de All Matt niet meer fijn vind, maar omdat ik uit de nieuwe collectie van Catrice een nieuwe favoriet heb: Catrice HD Liquid coverage foundation!

Catrice HD Liquid coverage foundation

Dit zijn ze! De nieuwe Catrice HD Liquid coverage foundation in deze prachtige, best zware glazen flacons met zilveren dop met zwarte pipet. Heel classy. Echt, ik vind dit heel mooi.

Catrice HD Liquid coverage foundation

Een lichtgewicht, geen olie achtige textuur die aanvoelt als een 2e huid. Houd heel lang met volledige dekking zonder masker effect die zorgt voor een mooi egaal resultaat. Perfect voor fotografie.

En dat schudden voor gebruik: ik vergeet het, omdat ik niet echt het gevoel heb dat het nodig is en daarbij liggen ze in mijn lade, dus bij het open en dichtdoen zal het dan al wel een beetje schudden. Of ben ik nu heel krankzinnig haha.

Catrice HD Liquid coverage foundation

Ik kocht hem in 2 kleuren. In 2 bestellingen. Waarom? 010 was uitverkocht, dus die kocht ik later en dus kocht ik eerst 020. Simpel toch?!

Ik gebruik dagelijks dus echt 010, dat is gewoon mijn kleur. Oke misschien een tikje te donker, maar ik vind het niet echt opvallen omdat mijn decolleté naar boven net even iets donkerder is. Op die manier is het wel goed in balans.

020 is wel degelijk echt een heel stuk donkerder. Deze zou ik wel kunnen mengen met een foundation die echt veel te licht is en ik daardoor nooit gebruik en waar ik ook niet helemaal tevreden over was. Wellicht gecombineerd met deze foundation is het een perfecte match.

Catrice HD Liquid coverage foundation

Wanneer je de flacon opendraait zie je dit. Een pipet. Dit is echt een pipet. Als je in het zwarte, zachte gedeelte drukt komt hier in dat bolle onderkantje wat je hier ziet, de foundation eruit.

Catrice HD Liquid coverage foundation

Uit dit kleine gaatje komt echt een hoop foundation in eens, maar het kan ook een klein beetje zijn. Dat is natuurlijk van jezelf afhankelijk, van hoe lang en hoe hard jij in dat zwarte dopje drukt.

Ik ga ze je laten zien en dan nog wat vertellen over de structuur e.d.

Swatch:

Catrice HD Liquid coverage foundation

Dikte:

Hij is heel dun, maar niet zo dun dat hij heel erg wegglijd. Afhankelijk wel van de hoeveelheid die je ineens pakt, maar ik ben erg tevreden hierover.

Structuur:

Deze is echt heel fijn. Het is echt inderdaad een mooie lichtgewicht foundation. Hij is mat, dus hij is zeker niet vettig. Dus alles wat hij belooft in de beschrijving klopt helemaal. Daar kan ik echt niks anders over zeggen.

Dekking:

Meer dan geweldig. Ik vind de dekking echt prachtig. Van deze foundation kan je echt zonder twijfel zeggen dat hij super dekking geeft. Zeker in combinatie met een Beautyblender of dupe daarvan krijg ik echt een heel mooi effect. Ik geef namelijk echt de voorkeur aan een goed gedekt geheel, dat zouden jullie inmiddels wel moeten weten denk ik, als je mij alleen al volgt op mijn Instagram dan weet je dat. Het gebeurt maar weinig dat ik een selfie maak als ik geen make-up op heb of wat dan ook. Ik houd van de dekking en dus is deze foundation zeker weten een favoriet.

Op mijn gezicht

Hij blijft mooi zitten, is mooi mat en als ik hem heb afgepoederd dan blijft hij zo lang mooi, prachtig!

Ik zal het je bewijzen hoe mooi hij is full face.

https://www.instagram.com/p/BJr1EXvAfMF/?taken-by=bloggingmika

Ik droeg hem op mijn verjaardag!

https://www.instagram.com/p/BJaL53UgMm2/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BJXsxy5g4Wl/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BJU-YLnAY9-/?taken-by=bloggingmika

Hier droeg ik hem ook, maar de foto is niet zo mooi geworden.

Kortom: ik houd ervan, echt waar ik ben helemaal blij met deze foundation. Echt een fijne foundation die ook nog eens goed betaalbaar is en fijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €6,99! Hoppa. Ik zeg inslaan als je van dekkende foundation houd die mooi blijft zitten de hele dag.

Ik ben wel benieuwd of jullie deze foundation zelf ook al eens hebben gehad en wat je ervan vind. Laat je reactie achter wat je ervan vind. Oh en als je deze nog niet kent: zou jij hem kopen?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief