Wie mij al langer volgt dan vandaag of gisteren, weet ik dat ik dol ben op oogschaduw, soms felle kleuren en soms mooie ingetogen looks voor elke dag. Helaas ben ik, samen met vele anderen niet gezegend met prachtige grote oogleden noch oogleden die mijn oogschaduw zelf heel graag vast willen houden. Daarbij weet iedereen die oogschaduw vaker gebruikt dan alleen met de Kerstdagen en op haar eigen verjaardag, dat je oogschaduw een betere intensiteit van de kleur krijgt als je oogschaduwbasis gebruikt. En uiteraard: waar het in eerste instantie voor is gemaakt, de houdbaarheid is 10x beter als je een goede basis hebt onder je oogschaduw. Dus ik zie alleen nog maar voordelen om dit te gebruiken. En ik gebruik het dan ook met veel liefde. Jij ook? Dan moet je zeker even verder lezen, want hier komt een review van de Catrice eyeshadow base.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is namelijk mijn nieuwe vriendin. Dit is in mijn stash, het zusje van mijn Zoeva eyeshadow base.
En echt waar, ik ben dol, altijd al, op Zoeva’s versie van oogschaduwbasis (en de kwasten niet te vergeten). Maar toen ik in de webshop van Kruidvat zag dat Catrice ook een oogschaduwbasis heeft werd ik heel erg blij. En ja echt. Ik heb hem zonder na te denken besteld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik noem hem trouwens Catrice eyeshadow base, maar voluit heet mijn nieuwe vriendin:
Catrice Prime & Fine eyeshadow base, maar goed ik dacht ik maak het even makkelijk en pak de essentie; het is een eyeshadow base, dus zo noem ik het ook.

Laten we eens verder kijken of ze verpakking ook nog wat te vertellen heeft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is de achterkant; Helemaal prima. Gewoon wat korte uitleg en kleurnummer (zijn er meerdere dan?) 010.

Ik ga hem eens open maken.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dan is dit wat je ziet.
Een sponsapplicator. Niet heel verrassend gezien het uiterlijk van de verpakking toch?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De sponsapplicator is stevig, doet het prima. Niets verkeerds over te zeggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dit… zie je nergens meer terug als je het hebt uitgesmeerd over je gehele ooglid tot onder je wenkbrauwen, dus ik zeg jippie.

Echt waar… ik kan over de verpakking niet klagen. En over de basis zelf al helemaal niet.
Ik heb hem nu een aantal keren gebruikt (ik gok op een keer of 5) en ik moet zeggen: Halleluja. Wat een goed spul is dit zeg. Echt waar, mijn oogschaduw zit de hele dag perfect. Wat wil je nog meer?!
Hij is gewoon goed en doet wat hij moet doen: mijn oogschaduw de hele dag op de plaats houden waar ik het heb gesmeerd. En daarbij: Kleuren zijn nog steeds super goed te blenden, dus hij heeft een goede tussenweg:
Houd mijn oogschaduw perfect vast, kleuren zijn goed te blenden, en voelt ook niet vervelend aan.
Just L O V E!!!

Catrice is dus niet voor niets een van mijn favoriete budget merken.
Hoera!

Als je dit koopt zul je zeker weten niet teleurgesteld zijn, in geen enkel opzicht. Een dikke 10 met een griffel. Budget perfect.
Hij kost €3.59 en zoals ik al zei te koop, in store & online via Kruidvat.nl

Ik ben benieuwd wat jullie van dit product vinden/ of je het zelf kent.
De reacties zijn weer welkom.

Liefs,
Michelle

Blogging MiKa

Je mag het delen ❤Vind ik Lief