De Catrice Deluxe glow highlighter is een palette van highlighters die ik zo weinig heb gebruikt, dat het bijna zonde is dat ik hem nog heb. Ik kocht hem eigenlijk al echt een hele tijd terug. Waarom dan nu pas een review zul je denken. Dat snap ik, maar ik wilde hem nu toch eindelijk laten zien. Misschien ben jij al heel lang aan het twijfelen of je hem moet kopen of laten liggen en gaat dit je toch helpen.

Toch maar de review dan maar.

Catrice Deluxe glow highlighter

Dit is hem! Een werkelijk super mooi doosje. Ik vind echt de verpakking van Catrice Deluxe glow highlighter super mooi minimalistisch, modern en mooi.

Catrice Deluxe glow highlighter

Op de achterkant staat wat informatie.

Ik heb overigens 010 The Glowrious Three.

Catrice Deluxe glow highlighter

Bij het openen zie je 3 kleuren highlighter. Een wat meer gouden, een rozige en een bijna bronzer kleur. Mooie formaten.

Catrice Deluxe glow highlighter

Even in close-up genomen met verschillend lichtval.

catrice-deluxe-glow-highlighter-palette-001

En dan zijn dit de swatches. Je ziet dat de kleuren mega dichtbij elkaar liggen. Dit verwacht je niet wanneer je de kleuren in de verpakking ziet. Daar ben ik al bij teleurgesteld, maar ik moest ook wel moeite doen om mooie gepigmenteerde swatches te krijgen.

Catrice Deluxe glow highlighter

En de bronzer… eerder een zeer licht gepigmenteerde oranje…. blush?

Ik denk dat ik niet veel meer hoef te zeggen om jou duidelijk te maken waarom ik dit palette niet gebruik? De pigmentatie laat te wensen over, hij sprankelt niet goed genoeg en niet veel genoeg en de kleuren liggen erg dichtbij elkaar. En de bronzer is geen bronzer.
Kortom: gemiste kans op gemiste kans en is dan ook het enigste positieve de verpakking bij deze Catrice Deluxe glow highlighter.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met deze Catrice Deluxe glow highlighter?

Ben je er misschien heel blij mee en gebruik je hem elke dag met veel liefde? Of denk je er net zo over als ik dat doe en ligt hij bij jou ook ergens in een hoekje in de stashkast?
Laat je reactie achter 🙂 Vind ik leuk altijd, meningen delen en ervaringen.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief