Voor een tijd terug kocht ik 2 nieuwe concealers van Catrice. Ik zocht de Catrice Camouflage cream in 010, maar ze waren denk ik de webshop aan het bijwerken bij Kruidvat, want ik kon ze niet vinden. Wel vond ik de Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect. Dus Anti- Shadow & Wake Up effect. Ik bestelde ze op de gok en ik heb ze inmiddels uitgebreid gebruikt en heb een goed beeld van deze concealers, namelijk dat ik van ze houd!

Kijk je mee waarom ik ze zo goed en fijn vind?

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Dit zijn ze.

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow op links
Catrice Camouflage cream ❤ Wake Up effect op rechts

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Als we beginnen met de Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow dan zien we dat deze duidelijk heel geel is, althans hij lijkt heel erg geel. Hij doet mij denken aan de Banana poeders, maar dan in crème concealer vorm. Grappig dat je dat er dan meteen in ziet. En dat klopt ergens ook wel dat je dat erin ziet, want het is een anti- shadow concealer, en een gelige concealer is wat de meeste gebruiken op een gezicht met veel oneffenheden ongeacht of je een roze of gele ondertoon hebt in je huid pakken de meeste meiden een foundation met een gele ondertoon. Het geeft je een mooi egaal effect en je wordt er bijna nooit grauw van in je gezicht, mits het écht niet bij je past, zoals bij een donkere huid, daar moet je soms kleuren mengen.

Structuur en dekking

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Hier zie je het product op mijn vinger. Dit heb ik gedaan om je te laten zien hoe de structuur van dit product is. Deze is ontzettend romig. Hij wordt nog romiger met je vinger dan wanneer je hem aanbrengt met een kwast. Dat is opzicht logisch, want alle crème producten die je aanraakt met je vingers worden nodig romiger dan ze al zijn en als dat niet het geval is, dan beloof ik je dat je een product hebt dat niet goed is. Een crème product dat niet heel zacht en romig wordt bij aanraking met de huid, is niet fijn.

De dekking van de Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow is onwijs goed. Ik ben sowieso dol op de Catrice Camouflage Cream concealers, maar ook deze valt daar echt onder. Hij laat zelfs een grote vlek in mijn gezicht, dus van een korstje waar een bult(je) onder zat bedekt hij volledig.

Ik heb zelfs een trucje daarvoor. Ik had dus een puist op mijn kin, die was heel rood en ik had hem kapot gekrapt en blablabla ik weet dat het niet mag, maar ik kan het niet laten. Waar het om gaat. Ik deed deze concealer erop, met mijn vinger, uitgeblend met een Beautyblender, dit gefixeerd met losse poeder, maar dan wel op de baking manier door met je schone, droge spons in de losse poeder te dippen en dit vervolgens op de huid te drukken. Op deze manier heb je de dekking van je concealer en hij pakt het witte, dus de lichte kleur van je poeder. Je transparante poeder lijkt nu wit, maar hij is transparant. Kijk nu goed of je vind dat hij voldoende dekking heeft. Zo niet, veeg  het overtollige poeder weg, doe dit zachtjes anders heb je alles voor niks gedaan en met je Beautyblender die je net hebt gebruikt om je foundation en concealer aan te brengen en te blenden, ga je nu weer deppen op dat bewuste plekje. Je ziet dat het nu nog minder opvalt dat daar iets zit. Vervolgens pak je weer je andere Beautyblender met losse poeder, laat dit even zitten als je dit wenst zodat het even goed in de huid en in het plekje en de concealer kan trekken en ga vervolgens weer met de grote poederkwast zachtjes over de poeder heen die je net erop hebt gebaked om maar zo te zeggen. Nu is je plek als sneeuw voor de zon verdwenen.

Meestal is 1x genoeg, maar sowieso dekt deze concealer echt heel erg goed en ik ben er echt heel erg tevreden over. Hij doet het op mijn neus die snel vlekt ook heel goed. En de meeste concealers die ik heb getest waren hier erg teleurstellend in en gaven geen dekking of gingen weg als ik er met mijn poederkwast overheen ging.

Deze Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow is dus een favoriet die ik elke dag gebruik sinds ik hem heb, oke soms pak ik een andere, maar meestal pak ik toch deze! Dat zegt dan wel wat.

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Dan de Catrice Camouflage cream ❤ Wake Up effect die hetzelfde potje heeft, dit kennen we wel van Catrice denk ik, maar deze heeft dus de Wake Up effect concealer zoals je kan lezen.

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Deze Catrice Camouflage cream ❤ Wake Up effect is een roze concealer. Deze zou een Wake Up effect geven en dus is hij perfect voor onder je ogen, want als we ergens een wakker effect willen dan is dat wel onder onze ogen voor als we net even te laat naar bed zijn geweest of gewoon heel erg moe eruit zien. Daarbij is deze ook perfect voor je blauwe wallen. Die verdwijnen zeker weten met deze concealer. Daar is hij voor en dat doet hij dan ook! Dat is zo fijn aan deze concealers: wat je van ze verwacht doen ze zonder moeite.

Swatch en dekking;

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Ook wederom bij deze Catrice Camouflage cream ❤ Wake Up effect is het weer een genot om te swatchen voor jullie, want ooh wat is deze ook lekker romig. Heel goed uitsmeerbaar en voelt super romig op je huid. En ja ook daar waar het nodig is dat hij lekker romig is, is hij het ook. Onder de ogen doet hij het wederom heel goed en voelt fijn.

Qua kleur zie je ook meteen dat hij een stuk moeilijker te fotograferen is, omdat hij bijna huidkleur is met een roze ondertoon. En eigenlijk is hij dat ook gewoon. Een huidkleur die sterk een roze ondertoon heeft. Dit zorgt ervoor natuurlijk dat hij dat wakkere effect geeft onder je ogen.

De dekking is wederom ook echt heel erg goed. En ook hier had ik niet anders verwacht.

Geeft hij ook echt een wakker effect? Dat zie ik persoonlijk niet heel erg eraan, maar ik gebruik hem toch graag onder mijn ogen. Wellicht zie ik het niet zo, maar een ander wel… zou ik ook niet helemaal gek van op staan te kijken hihi. Meestal is het ook een minimaal verschil dat dan toch een groot verschil maakt… snap je hem nog?!

Eindoordeel

Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect

Ik ben er verder echt heel erg blij mee, met beide varianten. Dat is wat ik sowieso wil zeggen. Ik kan ze dan ook zeker aanraden. Een aanwinst in je make-up stash zou ik willen zeggen. En zeker in combinatie met de Catrice HD Liquid Coverage foundation zie je er gephotoshopt uit.

Deze Catrice Camouflage cream ❤ Anti- Shadow ❤ Wake Up effect koop je dus bij Kruidvat en voor maar €2,99 en is er in vele kleuren (ook groen bijvoorbeeld, maar ook je eigen huidkleur).

Ik ben benieuwd of jullie deze concealers ook hebben, wat je ervan vind…. Als je hem niet kent: Ik hoop dat je er wat aan hebt, aan mijn review en laat ook weten of je door mijn review enthousiast bent geworden of juist niet. Alles is mogelijk dus laat een reactie achter, want dat vind ik leuk.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief