Voor wie mij al langer volgt, weet dat ik altijd een favoriete foundation heb gehad. Ik week er nooit vanaf toen ik hem eenmaal had ontdekt. Niet qua kleur en niet voor de prijs, want de Catrice All Matt plus foundation kon geen andere foundation overtreffen dacht ik. Inmiddels weet ik dat ik best mag experimenteren en dan hele mooie andere foundations tegen zal komen, maar dat wist ik toen nog niet en was blij dat ik een mooie had ontdekt. Destijds droeg ik de lichtste kleur, altijd – zomer en winter – wat een ander daar ook van dacht. Toen ik eenmaal de perfecte zomerkleur had gevonden in de L’Oréal Infaillible matt dacht ik: “Weet je, misschien moet ik mijn oude liefde maar weer in de armen sluiten in een wat donkerdere kleur!” En zo geschiedde.

Ik kocht de Catrice All Matt plus foundation en maak er dan maar gelijk een nieuwe review van.

Catrice All Matt plus foundation

De vertrouwde glazen flacon met de glimmend zwarte dop.
Ik weet niet waarom, maar ik blijf dit een mooie verpakking vinden met die matte look en die glimmende dop. Het heeft totaal niks goedkoops, wat je niet zou denken voor de prijs.

Catrice All Matt plus foundation

Zoals ik zei had ik besloten een tintje donkerder te nemen, want als ik even terugdenk aan hoe hij stond was hij misschien toch een tintje te licht. Ik kocht toen 010 – nu koos ik 015 Vanilla Beige.

Catrice All Matt plus foundation

En ja hoor, ik zag het meteen: niks veranderd, nog altijd hetzelfde gebleven qua dikte en structuur. Mijn hart maakt een sprongetje, maar ik bedenk mij ook dat ik er wel rekening mee moet houden dat ik misschien de dekking niet meer mooi vind en misschien vind ik hem ook wel te dik. Ik houd mij kalm. Maar dit ziet er toch wel erg fijn uit.

Catrice All Matt plus foundation

Wanneer ik nog niet opgemaakt ben met foundation en dergelijke zie je dit.
Links op de foto zie je 2 foto’s met mijn lelijke blote billen gezicht, in het midden en rechts heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend en ze geperfectioneerd zodat ze helemaal naar mijn zin zijn met concealer en het dubbel checken van de vorm, de hoogte en ga zo maar door. Ik ben daar al een kwartier ofzo mee bezig, maar ik heb het er helemaal voor over.

Je ziet dat ik een rode neus en kin heb, om mijn neus is het ook rood, mijn wangen hebben vlekjes en dan dus de rode vlekjes onder mijn ogen is het blauw (ik slaap goed, ik drink en rook niet, maar ja ik heb gewoon blauwe kringen – niks aan te doen).

Catrice All Matt plus foundation

En dan is dit het resultaat als ik de foundation op mijn gezicht heb! Zie je mijn wangen? Niet meer rood! Deze foundation doet dus nog steeds wat ik had gedacht en ik ben dus weer helemaal blij met mijn wel zeer bekende Catrice All Matt plus foundation, maar deze keer gewoon een tintje donkerder. YES!

De structuur en dikte voelt heel goed aan op mijn huid en brengt makkelijk aan met mijn beautyblender. Mijn Beautyblender is overigens ook dol op de Catrice foundation, want als ik de foundation op mijn hand doe en dan met de blender product oppak, dan zuigt hij erg veel op terwijl ik hem wel nat heb gemaakt en vervolgens het meeste vocht eruit knijp ik een handdoek. Ik vind dit niet storend, maar ik ben eerlijk en gebruik ook nooit weinig product.

Catrice All Matt plus foundation

En hier zie je dan mijn full face make-up met deze foundation.

Ik heb concealer gebruikt van Bourjois en die verpest mijn make-up. Die blijft niet zitten op mijn neus en de Catrice All Matt plus foundation verschuift daardoor van mijn neus af bij het afpoederen. Puur door die concealer. Jammer! Heel jammer, want de foundation is gewoon helemaal prima.

Gelukkig zie je dit niet op de foto, maar als ik zelf in de spiegel kijk dan zie ik het. Het ziet er dan zo viezig uit en daar baal ik altijd van. Maar goed, ik ben dan ook een onwijze pietlut hierin en een perfectionist, het moet gewoon flawless zijn. Maar gebruik ik Catrice camouflage crème dan is het perfect, dat weet ik nog van toen ik dit duo samen gebruikte.

Wat je op mijn wangen en ogen ziet is inderdaad ook iets nieuws, hier krijg je binnenkort ook een review van.

Maar over de Catrice All Matt plus foundation ben ik dus gewoon weer positief gesteld en ik zou hem zonder na te denken weer kopen. Heb jij dat ook met een foundation?

Deze foundation is helaas niet meer te koop zie ik net tot mijn grote shock. WHUT. Maar wow die nieuwe collectie… i want it all and it want i now. Gosh. OMG.

Liefs,
Michelle

p.s. Doet er nog iemand mee?

Je mag het delen ❤Vind ik Lief