Vandaag heb ik een foundation review over de Catrice 24h made to stay make-up (foundation). Ik ben namelijk een hele grote fan van deze foundation, dat kan ik je wel vertellen en daarom even een review erover zodat jullie voor jezelf kunnen beslissen of je hem toch ook maar eens moet aanschaffen (natuurlijk zeg ik)!

Ik heb de Catrice 24h made to stay make-up in 2 kleuren gehad en ik heb duidelijk mijn keus gemaakt.

Catrice 24H Made to stay make-up

Dit is de verpakking van deze Catrice foundation. Een erg mooie verpakking als je het mij vraagt. Oogt toch best luxe en lekker strak. Ik vind hem helemaal top. En zeker een pluspunt: de pompflacon.

Je koopt deze bij Kruidvat voor €6,99 – 30 ml.
Verkrijgbaar in 4 kleuren (005/025) en de aller lichtste heeft voor mij de voorkeur.

Catrice 24H Made to stay make-up

Catrice 24H Made to stay make-up

Op beide foto’s zie je mijn gezicht zonder foundation links en rechts met de Catrice 24h made to stay make-up in 005.

Ik zou deze foundation medium dekkend noemen. Je ziet hier en daar nog wat vlekjes van mijn huid, moedervlekjes en dat soort dingen zie je er ook nog door. Dus medium is prima, want roodheid verbergt hij best goed voor een budget foundation. Ik ben ook zo dol op Catrice.
Ik doe nog concealer op mijn kaaklijn, onder mijn ogen, op mijn neus en soms op mijn voorhoofd net boven mijn wenkbrauwen; dit hoeft niet als je niet zo snel rood wordt natuurlijk, dan is het gewoon klaar door alleen deze foundation even aan te brengen.

Ik breng hem aan met een beautyblender. Daarover binnenkort meer, want ik heb een nieuwe variant ervan die ik graag wil bespreken.

Maar deze foundation is dus zeker een aanrader.

Vraag om te beantwoorden:

Ben jij bekend met deze Catrice 24h made to stay make-up foundation? Laat je dan achter wat je ervan vind? En als je hem niet kent: koop jij hem misschien naar aanleiding van mijn review?

Liefs,
Michelle