Vandaag wil ik eens kijken of ik iets kan vertellen over hoe ik denk over het fenomeen Bucketlist ❤

Bijna iedereen heeft hem wel, maar ik vind het woord Bucketlist een beetje teveel van het goede. Eigenlijk is het gewoon een soort toekomstdromen lijstje die ik al eerder maakte. Daarom wil ik hier wat dingen neer gaan zetten die ik ook nog heel graag wil doen, maar dan wel ook met de andere dingen benoemd. Ik zal niet helemaal uitleg gaan geven, want dan word het een heel lang artikel. Maar ik ga proberen er een soort Bucketlist ❤ ding van te maken.

made with Recolor by Michelle Kaiser

Mijn Bucketlist ❤

❤ Een man in mijn leven
❤ Trouwen
❤ Kinderen krijgen (als het lot dat wil)
❤ Succesvolle blog
❤ Gewicht verliezen
❤ Mooie levensveranderende gebeurtenissen delen met mijn beste vriendin.
❤ Op vakantie naar Ibiza, Italië!
❤ Een eigen make-up lijn ontwerpen met een groot merk!
❤ Eten in een super deluxe sterrenrestaurant lijkt mij echt heel cool.
❤ Een designer kleding item / accessoire van Chanel, Dior, Michael Kors bijvoorbeeld.

Ik zou eigenlijk verder niet iets kunnen bedenken waarvan ik zeg “Dat moet en zal ik bereiken in mijn leven behalve bovenstaande punten op mijn bucketlist.

Wat zijn jouw dingen? Welke items staan er op jouw bucketlist?

Deel ook jouw lijstje met mij! Misschien inspireren wij elkaar daar weer mee. Dat zou nog eens leuk zijn.

Liefs,
Michelle