Vandaag wil ik jullie weer eens meenemen in de wereld van concealer. Het is soms een hele klus om een concealer te vinden die bij je past en waar je blij mee bent van kleur tot dekking. En daarom ga ik je vandaag een review geven over de Bourjois Radiance Reveal concealer. Bourjois kennen de meeste mensen denk ik wel van de kleine, schattige ronde oogschaduws in de schappen van het Kruidvat, maar ik merk dat Bourjois echt wel hele goede producten heeft. Valt daar de concealer ook onder? Ik hoor het je denken.

Als we hem eerst even gaan bekijken en wat informatie door gaan nemen, zal ik je ook gelijk mijn mening geven over deze, voor mij compleet nieuwe Bourjois Radiance Reveal concealer.

Bourjois Radiance Reveal concealer

De verpakking is een kleine, schattige matte flacon met een zilver glimmende dop. Ik vind het een erg fijne verpakking.

In de flacon zit een spons applicator, die ik niet op de foto heb, maar die kennen jullie allemaal wel. Ze worden ook veel gebruikt bij lipgloss en liquid lipsticks. Ik vind dit prima werken, zeker voor onder je ogen werkt dit super fijn en kan ik ook zeker aanraden. Een spons applicator werkt echt perfect voor onder de ogen. Ook voor op je gezicht op plattere delen van het gezicht (denk kin, puistjes, etc.), maar daar waar ik hem gebruik: op mijn neus, gaat dat dan toch net even wat lastiger en gebruik ik persoonlijk liever een concealer uit een potje en een kwastje.

Concealers met een spons applicator zijn over het algemeen de concealers die wat minder dekkend zijn, omdat ze wat vloeibaarder zijn. Dit is uiteraard logisch, omdat je het er anders met geen mogelijkheid uit zou krijgen, uit de verpakking. Maar dat is dus even een side note voor jullie, om even te onthouden.

Deze concealer is dus logischerwijs een concealer die wat dunner en niet mega dekkend zoals je gewend bent van de compacte concealers in potjes. De variant die ik je nu laat zien is overigens perfect voor onder je ogen en bijvoorbeeld die net iets te rode kin.

Bourjois Radiance Reveal concealer

En nu heb ik natuurlijk al veel verklapt over deze concealer, maar even wat informatie;

Het is een concealer met een gele ondertoon, deze past dus vrijwel 9 van de 10x bij iedereen, mits je echt een hele koele roze ondertoon hebt, want dan zal het misschien niet gelijk heel erg top zijn. Het kan wel, maar dan zou je een neutraliserende primer en of poeder moeten gebruiken. Hier kan je even voor op onderzoek uitgaan.

Bourjois Radiance Reveal concealer

Ik kocht de lichtste variant “ivory”. Deze is voor mij heel vaak goed. Soms heet de lichtste kleur ook gewoon light of porcelain. Als je een hele lichte huidkleur hebt weet je dit denk ik al wel.

Ik kende deze Bourjois Radiance Reveal concealer  dus nog niet en heb hem nu enige tijd in gebruik.

Mijn ervaring

Daar kan ik redelijk kort over zijn.
Ik ben er namelijk zeker niet ontevreden over. Ik heb het al gezegd, maar voor onder mijn ogen werkt hij heel erg fijn, maar voor mijn andere vereiste vind ik hem iets minder: mijn neus. Hij zorgt er op mijn neus voor dat, wanneer ik poeder op doe hij nogal ervoor zorgt dat alles van zijn plaats lijkt te gaan. Dit ligt niet aan mijn manier van poeder aanbrengen, neem ik tenminste maar aan, maar dat vind ik dus wel jammer. Het ziet er dan een beetje viezig uit vind ik altijd. Alsof je van die viezige strepen krijgt. Never mind, ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

Onder mijn ogen dekt hij dus helemaal prima. Hij gaat ook niet in de lijntjes zitten heb ik het idee. Dat is wel heel erg fijn. En naar mijn mening blijft hij ook gewoon goed zitten. Ik poeder het wel af, dus houd dat in gedachten als ik zeg dat hij goed blijft zitten.

Al met al ben ik wel tevreden dus over deze concealer.

Bourjois concealer

Het licht bleek niet heel erg mooi toen ik deze foto’s maakte, maar links heb ik net foundation op gedaan, in het midden aangebracht zoals ik dat altijd doe en rechts het resultaat. Je ziet dat hij doet wat hij moet doen, ook in het echt zeg maar. Ik ben er dus wel blij mee. Let wel op: de linker foto is wat donkerder dan de rechter foto, dit kan een wat vertekend beeld geven misschien, daarom vermeld ik het.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze Bourjois Radiance Reveal concealer en of jij hem al wel eens hebt gebruikt bijvoorbeeld. Laat je een reactie achter?

En doe je mee met de winactie?

Je mag het delen ❤Vind ik Lief