Een van mijn favoriete nagellakken: Bourjouis 1 second nailpolish
Ik heb er 2: 02 Rose Delicat & 07 Fuchsia Bucolique

Deze foto’s zijn van 02

Een hele zacht roze kleur met wat glitter, shimmer.

Bourjois 1 seconce nr1Het is een gel lak, niet voor onder de lamp, maar wel een lak waar een gel formule in zit verwerkt. Op deze manier blijft hij langer mooi en heb je echt een hele gladde lak, zeker wanneer je er ook nog een top coat over heen aanbrengt.

Ik gebruikte geen top coat, maar Orly Nail Defence.

Bourjois 1 seconce nrNail Defence is een hele fijne lak. Je kan hem ook op zichzelf gebruiken, maar leuker is natuurlijk om lekker je nagel te lakken.
Nou is dat voor mij nog een hele klus. Om de anderste dag, om de 2 dagen moet ik het opnieuw doen. Mijn nagels zijn niet echt blij als ik ze lak. Na die anderhalve dag, hoog uit 2 dagen begint het er al af te gaan, te chippen. Heel irritant.
Maar Nail defence is een aanrader. Te koop bij Miss Lipgloss’ shop voor €13,95

Voor dat ik ze lak doe ik altijd het volgende:

  • nagelriemen insmeren met nagelriemolie, dit masseer ik in, laat het even zitten
  • ontvet mijn nagels met nagellakremover
  • duw mijn nagelriemen terug
  • breng een laagje Nail Defence aan
  • Breng 2 laagjes lak aan, de kleur zelf
  • En breng vervolgens nog een laagje Nail Defence aan (of top coat)

Zo nodig vijl ik ze van te voren nog even.
Dit kun je natuurlijk naar eigen inzicht doen en je eigen stappen bepalen. Het is wat voor jou nagels werkt.

Dit is wat ik gebruik:

Bourjois 1 seconce nr2Nail polish remover van Action, OPI Cuticle oil, Vijl, dingetje voor je nagelriemen, Katoenen doekjes, Nail Defence van Orly, nagellak in elke kleur ik wil.

Wederom invullen naar eigen producten en wensen.

Bourjois 1 seconce nr3Heb jij een aantal producten die je standaard gebruikt als je je nagels gaat lakken? Of verzorg jij misschien helemaal niet je nagelriemen, ontvet je je nagels niet. Want uiteindelijk heeft ieder haar eigen wensen betreffende het nagels lakken en verzorgen van handen en nagelriemen.  Niet iedereen vind het fijn, dat begrijp ik. Ik heb ook niet altijd zin om alles helemaal te verzorgen en een uur even te gaan zitten verzorgen en lakken. 😉

Misschien kun je je ervaringen delen?!

Nogmaals: dit is het resultaat van
Bourjois 1 second nailpolish
02 Rose Délicat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je mag het delen ❤Vind ik Lief