Vandaag heb ik voor jullie een hele leuke shoplog (vind ik zelf).
Zelf ben ik echt druk bezig om zoveel mogelijk spullen te hebben voor ik in april examen ga doen voor mijn opleiding Visagie Branchediploma bij het NHA en ik krijg steeds meer. Het geluk ervan, ik kan het zelf ook lekker gebruiken. Heerlijk! Wat wil je als vrouw nog meer dan lekker veel beautyproducten.
En wie mij een beetje kent, weet dat ik echt verliefd ben op Sleek make-up. De pigmentatie is perfectie, de kleuren zijn altijd prachtig te combineren per palette. Ik en Sleek = perfecte date. Dus heb ik maar weer eens wat geshopt van dit topmerk. Dit keer bij Boozyshop. Kijk dus snel mee naar wat ik heb geshopt!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn vandaag was het eindelijk zover. Ik kreeg van de postbezorger een leuk pakketje. Boozyshop Cosmetica. YAY!
Tijd om eens deze geweldige envelop te openen en te genieten!

12-11-2013 Boozyshop liefdeAls je iets bij Boozyshop besteld krijgt je het in een envelop en in de envelop bevat dan een kaartje (Bedankt voor je bestelling) en een roze plastic zakje met een wit strikje. Uiteraard gevuld met de door jou bestelde producten (tenzij je de Sinterklaas Boozybox hebt besteld, weet je altijd wat erin zit).

En dit is wat ik heb besteld:

12-11-2013 Boozyshop liefde1Het eerste wat ik kocht, simpelweg omdat ik het echt nodig had voor mijn opleiding:

Wet & Wild H2O Proof Liquid Eyeliner in de kleur 884 Espresso

Als visagist kom je vaak genoeg tegen dat je een “naturel look” moet maken, een dagmake-up heet het dan officieel en zwarte eyeliner werkt dan prima bij iemand die vaker make-up draagt, of altijd wel wat op heeft, maar als jij iemand treft waar dit niet het geval is, staat bruin net even wat rustiger en liever. Je klant moet zich wel prettig voelen bij de make-up en dan is bruin perfect. Staat heel natuurlijk. Daarom deze eyeliner.

12-11-2013 Boozyshop liefde2En hij is heel mooi.
Dat kan je zien aan het hartje wat ik voor jullie heb gemaakt. Dit zijn wel wat dikkere lagen. Waarschijnlijk moet ik ook wel meerdere malen terug in het potje met mijn kwastje voor wat meer pigment, maar dat vind ik absoluut geen probleem.

Niet op de foto, maar wel goed bijpassend kocht ik bij Douglas (online) de L’Oreal Volume Million Lashes in bruin. Dus eindelijk de goede match gevonden voor een echte naturel ogende make-up.

De mascara was in de aanbieding voor €10,- toen ik hem kocht.
De eyeliner die ik bij Boozyshop kocht, kost €4.95, dat is dus heerlijk budget.

Snel door naar de producten die ik echt heel graag wilde hebben!!!! SLEEK!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWhiieeee <3

Ik kocht zoals je ziet
Sleek Ultra Mattes Brights palette & Sleek Celestral palette (Limited Edition)

Beide waren ze €10,- Dus lekker goedkoop voor zulke goede oogschaduwpalettes.

Laten we dus snel de binnenkant maar gaan bekijken. Ze zijn namelijk echt heel erg mooi.

12-11-2013 Boozyshop liefde3We beginnen met het Sleek i-Divine Ultra Mattes Bright Palette (730)

12-11-2013 Boozyshop liefde4WAUW! Dit is wat je kleurexplosie noemt. Geweldig, zo ontzettend mooi.

Ik ben verliefd!
Laten we ook even kijken of de pigmentatie weer is zoals we gewend zijn van Sleek: perfect.

12-11-2013 Boozyshop liefde5De meeste zijn super goed gepigmenteerd, maar toch vind ik de pigmentatie van dit palette niet heel erg perfect.
Gelukkig weet ik tegenwoordig ook “nat” oogschaduw te gebruiken, daarmee krijg je sowieso ook meer pigmentatie, dus dat scheelt, maar de kleuren vind ik echt ge-wel-dig.

Ik ben met dit palette in elk geval al heel erg blij, snel door naar het volgende palette wat ik kocht!

12-11-2013 Boozyshop liefde6Sleek i-Divine Celestial Palette (445)
Dit palette is een limited edition! Ik ben heel erg benieuwd.

12-11-2013 Boozyshop liefde7Links zie je dit palette zonder flits
Rechts met flits

Je ziet dat de meeste kleuren echt een lekkere glitter bevatten en een mooie shimmer. WAUW, kijk dan hoe mooi.
Ik kan niet wachten om te swatchen, kijk snel mee.

sKijk! Perfect. De pigmentatie is super goed, op 1 kleur na (dat vergeef ik Sleek), maar dit is dus echt het perfecte palette voor kerst bijvoorbeeld en oudjaarsavond. Hiermee maak je de perfecte feestlook.

Ik ben werkelijk weer helemaal blij met mijn nieuwe palettes. Wat zijn ze mooi, goed gepigmenteerd en onwijs goed betaalbaar, lekker budget voor goede kwaliteit. Dus wat wil je nog meer?! Bestel hem! Het zijn echt aanraders, en dan bedoel ik niet alleen de Sleek palettes, maar ook de eyeliner van Wet & Wild is super goed gepigmenteerd en betaalbaar, dus miskopen heb ik volgens mij echt niet gedaan.

Wat vinden jullie ervan? Laat het weten.

Liefs, Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief