Ik schreef voor een paar weken terug inmiddels alweer over de Beautyblender PRO en ik liet toen deze foto zien:

Make-up sponzen van Michelle

Hier rechts onderin zie je zo’n hele schattige roze met witte spons. En vandaag is het eindelijk zover: Ik ga de Boozy Cosmetics Double layer sponge (zo heet deze spons) reviewen.

Belofte maakt schuld immers toch?!

Ik kreeg deze toen ik een andere bestelling deed, zo gaat dat bij Boozyshop; als je wat besteld voor een bepaald bedrag mag je een cadeautje uitzoeken en aangezien het een lekker bedrag voor hen was, mocht ik ook kiezen voor deze make-up spons en dat deed ik.

Deze Boozy Cosmetics Double layer sponge is, samen met de Beautyblender (PRO) mijn favoriete spons die ik ooit heb gebruikt.

Boozy Cosmetics Double layer sponge
Boozy Cosmetics Double layer sponge

De voordelen van de Boozy Cosmetics Double layer sponge

Is dat hij erg lekker groot word wanneer je hem natmaakt en echt onwijs lekker zacht is. En daarbij is hij super budget! €3,99 is echt onwijs goedkoop. In de aanbieding heb ik hem zelfs al voor €1,99 gezien. OMG. Als deze spons verkocht werd voor een Real Techniques prijs dan zou ik hem alsnog zelf kopen. Ik vind deze spons namelijk veel fijner dan de 2 Real Techniques sponzen die ik in mijn bezit heb. Ja, dat zijn flink beloftes, maar ik lieg het ook echt niet.

De Boozy Cosmetics Double layer sponge is dus groot, super zacht, fijn in gebruik en mega goedkoop.

Wel even een kleine side note daarbij: Wanneer je heel zuinig bent met je foundation en een appelflauwte krijgt bij het idee dat je 2 pompjes of meer moet gebruiken – dat moet je deze dus echt heel erg laten liggen in de webshop, want hij zuigt je foundation lekker op! Je hebt dus echt meer nodig dan normaal wil je dezelfde dekking krijgen als je gewend bent. Na je wasbeurt is dit nog veel erger, dag 2 en 3 is hij wat droger en dan is hij al beter. Dat wil ik toch even gezegd hebben.

Een heel kort artikel, maar wat moet ik meer zeggen? Ik ben er gewoon echt heel blij mee en gebruik hem echt heel erg graag. En ik ben benieuwd of jij hem ook kent en wat jij ervan vind? Laat je reactie achter.

Kopen doe je hem via deze link (klik), dat is wel zo makkelijk!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief