Een visagist zonder goede make-upkwasten is als een auto zonder wielen. Het kan gewoon niet zo zijn dat je als visagist geen goede kwasten hebt in je koffer en je stash. In mijn geval zeker. Ik kan sowieso al niet zonder goede kwasten, want slechte kwasten maken je make-up gewoon lelijk. Jammer toch als je alle moeite doet voor niets? En daarom wil je vandaag de Boozy brushes ❤by Boozyshop laten zien.

Ik kocht ze een tijdje geleden en heb ze uitgebreid getest inmiddels.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Ze komen allereerst in dit prachtige toilettasje. Een mooie chique crème kleurig toilettasje met het logo erop van Boozyshop, voor hun producten heet het dan Boozy Cosmetics. Ik vind die naam zo leuk.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Hij heeft een rosé accentje. Liefde voor dit. Heel mooi bij die witte rits en crème kleur buitenkant. Die overigens voelt als leer.
En aan de binnenkant is deze gevoerd.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Tada, daar zijn ze hoor. De kwasten by Boozyshop. De Boozy Cosmetics kwasten!!!

Hoe mooi zijn ze?!

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Van groot naar klein!

Big Powder (1160)
Round Buffer (1420)
Flat Contour (1000)
Angled Contour (1240)
Face Shaper (1060)
Concealer Buffer (1430)
Soft Blender (2120)
Small Crease (2210)
Brow Liner (3700)
Wing Liner (3300)

(als je op de namen klinkt kan je ze op de website bekijken.)

Ik kocht overigens de gehele set.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

En dan zie je ze hier allemaal op een rijtje in bovenstaande volgorde.

Ik neem ze even allemaal met je door.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

De grootste en overigens ook gelijk de meest zachte kwast die in de set zit. De Big Powder!
De naam geeft al aan dat het een grote poederkwast is, waar je dus je fixeerpoeder mee kan aanbrengen; bij voorkeur een losse poeder.

Mijn ervaring:

Hij is een perfect formaat, maar persoonlijk vind ik dat de haren te ver uit elkaar staan. Uiteraard is dit juist perfect als je een uber zachte kwast wilt die kleur amper opneemt. Ik vind hem, persoonlijk daardoor juist niet de perfecte match om mijn hele gezicht mee af te poederen. Ik zou dan liever kiezen voor mijn Zoeva bamboo poederkwast. Die is misschien wel net iets kleiner, maar die is perfect als je het mij vraagt en kan ik overal voor gebruiken; zowel op mijn neus als voorhoofd en over mijn gehele gezicht. Deze van Boozyshop is prima om bijvoorbeeld een blush heel zachtjes te blenden of je highlighter die je net even te heftig hebt aangebracht. Ik heb gewoon het idee dat het hem net niet is als het gaat om mijn hele gezicht fixeren. Ik gebruik hem dus in combinatie met andere kwasten. Hij is wel heel lekker voor bij je ogen.

Dus… Goede kwast?

Ja hoor, het is wel gewoon een prima kwast, ik ben alleen een perfectionist. Daar kan deze kwast niks aan doen.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

En dan deze Round Buffer. Een onwijs zachte, maar toch relatief stevige kwast die gemaakt is om je foundation mee aan te brengen. Qua formaat is hij daar perfect voor.

Mijn ervaring:

Het is echt een hele zachte kwast met het perfecte formaat om je foundation mee aan te brengen. Maar… De haren blijven een beetje aan elkaar plakken waardoor je dus een hele gekke vorm krijgt van de kwast waarbij het aanbrengen ineens een stuk lastiger wordt. Ik snap wel dat dit gebeurt hoor; het zijn zulke zachte haren. Het is bijvoorbeeld niet te vergelijken met een stippling brush waarbij je een beetje van die plastic achtige haartjes hebt. Die plakken ook aan elkaar, maar deze kwast van Boozyshop heeft gewoon moeite om zijn vorm vast te houden. Dit maakt hem geen slechte kwast. Maar je krijgt gewoon net even iets sneller strepen, die je gewoon even extra aandacht moet geven. Kan prima met deze kwast hoor, maar let daar even bij op. Niet elke foundation vind deze kwast fijn. De Essence foundation die ik laatst heb gereviewd vind hij lastiger te blenden dan bijvoorbeeld die ene Bourjois. Kijk even wat het beste werkt voor jou en je zult snel genoeg merken wat ik bedoel.

Dus wel een goede kwast? Of laten liggen?

Nee zeker niet laten liggen. Hij is gewoon prima en doet wat het moet doen. Ik gebruik hem Bijna(!) elke dag sinds ik hem heb dus slecht is hij zeker weten niet. Kijk gewoon even wat het beste werkt. Voor mij helpt het bijvoorbeeld om soms even extra alles na te gaan met een spons.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Deze kwast, de Face Shaper. Ik vind het een beetje een lastige kwast. Maar dit is wat Boozyshop er zelf over zegt:

Met deze Face Shaper kun je je jukbeenderen, kin en tempels tot in detail contouren, door de kleine vorm kun je tot in het kleinste detail contouren en blenden. De zijdezachte synthetische haren neemt makkelijk het product op en brengt het gelijkmatig aan op je huid voor een perfect resultaat.

Mijn ervaring

Hij is zacht, maar goed stevig. Hij is medium formaat waardoor hij dus prima als oogschaduwbasis kwast kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld die crème oogschaduw die ik net noem. Om hem daarvoor te gebruiken waar hij voor is gemaakt moet je wel goede visagie skills hebben denk ik. Blenden blenden blenden blenden. Ja dat ga ik dan toch maar een keer proberen. Ik denk echt dat hij perfect is voor crème substanties.

Dus:

Daar zit ik dan, verward te zijn, omdat ik serieus mij niet kan herinneren dat ik hem ergens voor heb gebruikt voor in het gezicht. Monday blues Michelle? – Ja denk het wel.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Laten we verder gaan met een kwast die ik wél heb gebruikt. De Conceal Buffer. Deze is, zoals de naam het al goed verklapt om concealer mee aan te brengen.

Mijn ervaring:

Hij is hier inderdaad perfect voor. Deze concealer buffer (zoals ik hem dan zelf noem) is inderdaad perfect om je concealer mee aan te brengen. Hij zorgt ervoor dat je concealer goed dekkend aangebracht kan worden, waarna ik er zelf voor kies om mijn concealer te blenden met mijn spons. Op deze manier krijg je het perfecte resultaat. Ik ben erg tevreden.

Dus:

Ik denk wel een musthave voor meiden die veel puistjes hebben of rode vlekjes in het gezicht. Hij doet wat hij moet doen. Een aanrader.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

En een van mijn favoriete kwasten uit de set; De Flat Contour brush. Deze is perfect voor het aanbrengen van je bronzer/ shaper. Je krijgt er de meest perfecte jukbeenderen van. Sterker nog: deze gebruik ik nog liever dan degene die ik heb van Zoeva. WHUT?! Ja, inderdaad.

Mijn ervaring:

Meer dan goed. Deze kwast gebruik ik met zo ontzettend veel liefde elke dag sinds ik hem heb. Zelfs ik, kan als ik dat zou willen een hele lichte contour kunnen zetten met deze kwast. Je kan minimalistisch je poeder aanbrengen op deze kwast, maar je kan ook ervoor zorgen dat hij flink wat poeder opneemt. Hij is best wel klein denk je als je hem binnenkrijgt, dat had ik tenminste, maar als je hem gaat gebruiken denk je juist: Dit is perfectie. Echt waar, de stevigheid gecombineerd met de zachte haartjes maken het tot een feestje om deze kwast te gebruiken onder je jukbeenderen om je gezicht een mooiere vorm te geven.

Dus ik moet hem kopen?

Ja nee echt, maak dat je deze kwast gaat kopen, want halleluja wat een perfecte kwast is dit.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

En wederom een toppertje die ik graag gebruik.

Deze Angled Contour is ontzettend fijn. Met name door de vorm. Echt waar, die vorm en de stevigheid van de kwast maakt het tot een hele fijne kwast.

Mijn ervaring:

Een goede kwast die blush aanbrengen heel gemakkelijk maakt. Ik ga hier ook niet verder over schrijven; hij is gewoon goed, klaar. punt. over! Kopen! In combinatie met die Flat contour: AMEN! Hello Flawless Cheeks and cheekbones. Echt waar.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Dan een oogschaduwkwastje waar ik verliefd op ben. De Soft Blender by Boozyshop is echt een feestje om te gebruiken voor diverse doeleinden.

Mijn ervaring:

Deze oogschaduwkwast is perfect om een hele ooglook mee te maken. Perfect voor onder je wenkbrauwen, in je arcadeboog en net daarboven, voor op je ooglid… deze Soft Blender heet overigens niet voor niets zo, dus blenden kan ie ook. Ik vind hem echt heel fijn. Hij is zacht, maar niet té zacht. De stevigheid past prima bij een kwast als dit.

Aanrader of toch als ik heel eerlijk ben afrader?

aanrader!!! 100% Doen!

Boozy brushes ❤by Boozyshop

En de Small Crease dan. Ook deze boozybrush is echt een hele fijne kwast. Hij is lekker stevig, mooi smal en zoals vele kwasten vormvast. Ideaal om een “cut crease” look mee te maken of om je look net even op bepaalde plaatsen wat donkerder te maken en te versterken. Daar is hij voor en dat doet hij dan ook.

Mijn ervaring:

Ik vind hem ideaal. Precies zoals ik hem hierboven beschrijf: Hij is echt voor vele doeleinden perfect te gebruiken. En niet alleen voor kleine oppervlaktes, ook om een donkere kleur net even wat meer aan te zetten op je ooglid doet hij perfect. Ook zou hij ideaal werken onder je ogen. Onder je ogen een kleur blenden zou hij zelfs gewoon kunnen.

dus:

Ik kan wel zeggen dat ik heel erg tevreden ben en ik hem ook zeker kan aanraden.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

En dan de een na laatste kwast alweer die ik je wil laten zien; De Wing Liner kwast. Deze zou een Wing kunnen maken van je eyeliner in een potje, maar ook met oogschaduw een mooi lijntje langs de wimperrand. Daar is ie voor. Sommige gebruiken dit soort kwastjes ook om hun wenkbrauwen mee te tekenen. Dat kan, maar daarvoor heeft Boozyshop de perfecte kwast uitgebracht die ik je zometeen ga laten zien.

Mijn ervaring:

Deze kwast is gewoon ideaal daar waar hij voor is gemaakt. Ik heb hem al een paar keer gebruikt om mijn wimperrand op de bovenkant net even wat aan te zetten met een donkere kleur en dat doet hij echt prima. Hij is goed stevig en vormvast en ik ben erg tevreden over deze kwast. Geen opmerkingen.

Kortom…

Zoek je een mooi stevig wing liner kwastje die wat langere haartjes heeft: neem deze kwast. Ik vind hem zeker weten een aanrader. Altijd fijn.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

En dan de kwast die ik nog niet heb overgeslagen sinds ik hem in huis heb; De Brow Liner. Jammer genoeg heb ik hem niet goed scherpgesteld bij het fotograferen, maar halleluja.

Mijn ervaringen:

Die zijn echt alleen maar positief! De perfecte lengte van de haartjes, stevig maar ook niet té stevig. Snel even af te vegen op een handdoekje met overtollig product of als je hem weer terug in je toilettasje doet. Ik heb serieus nog nooit zo’n fijn wenkbrauwkwastje in mijn handen gehad. Waar was deze kwast al die tijd?! Serieus. Als je over bovenstaande kwasten twijfelt: koop dan op z’n minst deze kwast bij Boozyshop, want je gaat sowieso geen spijt krijgen.

Dus:

Kopen! Het liefst doe je dit product er ook gelijk even bij.

Boozy brushes ❤by Boozyshop

Dat is echt een set die je moet hebben. Ondanks dat ik lang niet over alle kwasten in deze set tevreden ben, gebruik ik hem wel met heel veel liefde. En het is gewoon zo: als je altijd andere kwasten hebt gehad om je make-up mee te doen is het ook even wennen. Ik heb hem ook nog niet heel erg lang (rond 11 februari had ik hem binnen) en ik heb hem eigenlijk bijna elke dag gebruikt volledig, en soms pak ik gewoon even een paar kwasten eruit en dan combineer ik ze met mijn persoonlijke favorieten en dan ben ik een blij meisje.

Mis ik nog iets?

Ja, een wenkbrauwborsteltje en een highlighterkwast en nog een paar oogschaduwkwasten. Als die er nog bij komen dan ben ik echt serieus zo blij! Dus Boozyshop, als jullie dit lezen: jullie weten wat je te doen staat. hihi. Verder: Love it.

Informatie:

Je koopt deze Boozy Cosmetics Rosé Golden Jewelry 10 pc Brush Set dus bij Boozyshop en voor de prijs van €29,99 (Sla je slag, want dit is een aanbiedingsprijs – normaal betaal je bijna €60 voor deze set.)

Hopelijk vonden jullie deze review fijn en niet te lang (sorry) en als je hem koopt: laat je het even weten? Lijkt mij erg leuk om te zien dat je iets koopt n.a.v. mijn review.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief