Ik ben niet zo’n lezer, maar er zijn boeken & tijdschriften waar ik gewoon heel erg blij van wordt of gewoon voor de heb kocht, maar eigenlijk gewoon echt nog leuker waren dan ik dacht. En daarom wil ik ze laten zien, met een bronfoto erbij zodat je gelijk via bron het boek kan kopen en niet hoeft te vragen waar ik dat boek heb gekocht. Wel zo handig. Een snel, kort maar krachtig overzicht van mijn Boeken & Tijdschriften stash.

Ik heb GEEN precieze volgorde van wanneer ik het heb gekocht. Just random.

Mascha Feoktistova - Happy life

Mascha Feoktistova – Happy life

BRON
bron van foto

Mascha Feoktistova – Happy Love Life


Cynthia Schultz - Beauty

Cynthia Schultz – Beauty

Serena Verbon - Serena's Stijlgids
bron foto

Serena Verbon – Serena’s Stijlgids

Anna Nooshin - On top
bron foto

Anna Nooshin – On top

bron foto
bron foto

Merel Wildschut & Jamie – De groene meisjes
van de blog De groene meisjes

Het boek kun je helaas niet meer kopen! Heel jammer.

Tom Sebastian Happy go beauty

Tom Sebastian – Happy Go Beauty

Ik heb het idee dat dit boek niet meer te koop is, maar als ik hem vind, samen met bovenstaand boek van Merel en Jamie dan zal ik deze alsnog  doorgeven aan jullie.

https://www.instagram.com/p/7aE-UBuSZ2/?taken-by=bloggingmika

Ja dat was een beetje een raar filmpje, maar ik heb het Nick & Simon magazine nog steeds, dus daarom komt hij gewoon lekker terug in dit lijstje van mijn Boeken & Tijdschriften stash. Volgens mij was dit een eenmalig iets, maar wel erg leuk in ieder geval.

Jan Smit - Het geheim van de Smit

Jan Smit – Het geheim van de Smit

Rachel Gibson Omnibus Undercover lover en Niet alles is liefde

Rachel Gibson – Chicklit / Omnibus
“Undercover Lover”
&
“Niet alles is Liefde”

Je zou op Google moeten zoeken naar deze titel om hem te kunnen vinden, want volgens mij is hij overal uitverkocht. Het is ook al een best oud boek.

Jenny Nelson - Georgia's kooklessen

Jenny Nelson – Georgia’s Kooklessen

Ciara Geraghty - Verdronken in jou

Ciara Geraghty – Verdronken in jou

Voor dit boek geldt hetzelfde. Wanneer je hem zou willen raad ik je aan om Google even goed af te zoeken, want ook dit is al een redelijk oud boek om de verkrijgbaarheid goed te houden.

Mannenpakken/ Vrouwenhakken - Suzanne Slotboom & Jessica Maes

Jessica Maes & Suzanne Slotboom – Mannenpakken / Vrouwenhakken

bron foto
bron foto

Fashionista Special – Beauty – by Nikkie

bron
bron – foto via 2e bron

Grazia Beauty Special by Mascha

Vogue Special - Maxima - A Birth of a Queen

Vogue  Special – Maxima – The birth of a queen

 

Daarmee is het lijstje afgelopen. Dit waren al mijn boeken & tijdschriften die ik in bezit heb omdat ik die wil bewaren. Verder bewaar ik ook alle boeken van de concerten van Il Divo waar ik ben geweest in mijn lade onder al deze exemplaren. Ik ben niet echt een verzamelaar, want als jij de boeken van Rachel Gibson, Jenny Nelson en Ciara Geraghty wilt hebben… laat dat maar weten, dan kan je ze van mij overkopen. Die wil ik namelijk niet meer, maar ze liggen er nog wel, dus als jij ze wilt hebben dan geef maar een “gil” en dan laat het maar gewoon weten hoor.

Verder hoop ik dat je het leuk vond om dit lijstje te zien. Je kan ook nog een paar reviews verwachten van deze boeken. Maar jij bepaald welke dat zijn. Dus laat maar weten van welke boeken jij een review wilt zien. Ik ben benieuwd. En welke boeken heb jij allemaal? (Als het een te lange lijst is, dan geef maar je favoriete boek – ook leuk)

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief