Gisteren konden jullie al zien dat ik een paarse look maakte voor deze Kerst categorie: Blogging MiKa’s Kerst 2017 ❤ en daarom heb ik vandaag maar weer eens een ander kleurtje gepakt en aan dit kan je wel raden welke kleur: Mystic Hour blue! Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder en laat weten wat je van deze look vind en als je nog niet hebt gereageerd op het artikel van gisteren, doe dat dan ook gelijk even.

Voor mijn look koos ik dus voor blauw en als je wilt weten hoe ik deze look heb gemaakt en welke producten ik daarvoor heb gebruikt… kijk dan onderstaand filmpje.

Ik wens je veel inspiratie toe en als je klaar bent met kijken en je voelt je geïnspireerd en hebt het daardoor nagemaakt, tag mij dan in je foto op social media.

Dit was dus de Blogging MiKa’s Kerst 2017 ❤ Mystic Hour blue look met Too Faced x NikkieTutorials  en Morphe. Kom je morgen weer terug voor meer tutorials en gezelligheid?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief