Het is tijd om aan jullie weer een nieuwe look te laten zien in de vorm van een tutorial. En na paars en blauw – best gewaagd allemaal, ben ik nu iets rustiger gegaan qua look en daarom heb ik hem ook zo genoemd:

Blogging MiKa’s Kerst 2017 ❤ Chillen of derde Kerstdag?

We doen het maar weer rustig aan dacht ik zo en koos voor een rustige look.

Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.

Doet hij het niet? Klik dan hier;

Hopelijk vond je het een fijne look en wellicht iets meer in je comfort zone. Maak je hem na? Tag mij dan in je foto, dat zou ik leuk vinden en kan ik zien wat je van mij kan leren en daaruit zie ik natuurlijk dat ik je geïnspireerd heb, dat is mijn bedoeling uiteindelijk met mijn blog.

En laat ook even een reactie achter wat je van deze Blogging MiKa’s Kerst 2017 ❤ Chillen of derde Kerstdag? -look vind.  Ik ben benieuwd welke look je het allermooist vond. Paars, blauw of deze.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief