Je hoort en ziet het wel vaker tegenwoordig: mensen die een moodboard maken om dromen en wensen op een leuke manier kenbaar te maken. En nu heb ik niet persé een moodboard gemaakt, maar wel een Pinterest bord gemaakt om mijn doelen en quotes te delen met jullie.

Waarom?

Ik vind het leuk mijn doelen voor Blogging MiKa in 2019 met jullie te delen.
En door mijn Pinterest bord ook bij te houden en mijzelf daar niet alleen mee te inspireren, maar ook vooral mee te motiveren, hoop ik dat jullie daarmee ook een vooruitgang zullen gaan zien.

Mijn Pinterest bord heet:

Blogging MiKa 2019

En als je nu even klikt op die tekst, dan ga je naar mijn bord.

En waar komt het op neer?

Op een succesvoller, mooier jaar met meer lezers, meer blogpost, een nog betere Instagram feed en ook zeker niet te vergeten: (betaalde) samenwerkingen!
En de quote die er onder meer bij staat:

It’s on
Time to make magic happen

Dat is een beetje waar het uiteindelijk op neer komt. Just do it!

En dan mijn vraag aan jullie:
Hoe zien jullie mijn Instagram feed het liefst? Ik vroeg het al even in mijn stories, maar kreeg daar geen antwoord helaas.
Ik wil heel graag jullie mening over mijn feed. Er was duidelijkheid over 1 ding namelijk en dat was dat het anders moest, maar daar kan ik niks mee natuurlijk. Dus wat moet er anders en hoe en drop je tips hieronder.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief