Lieve Allemaal, Jullie hebben even op mij moeten wachten de afgelopen dagen, maar het is het wachten waard. Ik heb namelijk een stel looks (FOTD Face of Today) en ooglooks waar ik jullie hopelijk mee kan inspireren en blij maken. De reden dat ik in een blogpost meerdere ooglooks plaats is namelijk het volgende; Mama was 27 mei jarig en ik heb voor de verschillende dagen verschillende looks gebruikt. Gewoon omdat ik het leuk vind om er mooi uit te zien wanneer er visite komt. Kijk dus gezellig mee van dag naar dag. Let’s Begin;

26 mei 2013 Oma komt op visite voor Mam’s verjaardag. Oma is Duits, ik hou zielsveel van haar, maar helaas zien we haar maar een paar keer per jaar. Het is dus heel fijn om haar weer te zien met Mama’s verjaardag rond 27 mei, want we hadden haar sinds de Kerstmis niet meer gezien. Oma is een eind in de 70 (ik dacht 76 of 77) en rijd nog helemaal van Duitsland naar Nederland om ons te zien <3

Ik wilde een naturel look maken. Oma houd denk er niet zo van als ik felgroen met roze zou combineren bijvoorbeeld. Ik hield het rustig. Kijk maar naar de foto’s…

26 mei 2013 Oma op bezoek 26 mei 2013 Oma op bezoek1De producten die ik heb gebruikt:

 • Catrice wenkbrauwpotlood Date My Ash-Ton
 • Oogschaduwbasis; Too Faced Shadow Insurence.
 • Boozyshop P28 Neutral palet
 • Catrice liquid liner waterproof
 • L’Oréal Double Extensions waterproof mascara
 • Etos Kohl potlood
 • Dior Hydratatie BB Cream light 001
 • Make-up Studio Translucent powder
 • MNY blush (peachy)
 • The Body Shop bronzer
 • geen lipstick lipgloss lipbalm

Zelf ben ik echt heel tevreden met het resultaat van de make-up. Wat vind jij van deze make-up?

De volgende dag was het zo ver. Ik had Mam gevraagd wat ze wilde dat ik aan zou trekken. Antwoord: “Doe maar dat oranje shirt met dat bloemen vestje, die vind ik wel mooi staan.” Dat werd het dus; 27 mei 2013Dit vestje met dat oranje shirtje, had ik ook aan bij deze Kroningsdag FOTD met heel veel oranje, maar ook deze dag wilde ik een naturel make-up zonder al teveel poespas. Het moest een make-up voor een hele dag zijn van ochtend tot avond zonder al teveel bij te hoeven werken uiteraard. Naturel, maar wel wat opvallender dan de dag ervoor.

27 mei 2013 De verjaardag van Mama. De kleding koos ze zelf, de make-up uiteraard niet. Maar ik ging niet, zoals je zou verwachten voor een van de kleuren uit mijn kleding, maar juist naturel bruine kleuren. Het zou een make-up voor ochtend, middag en avond zijn. Het was mooi weer, dus niet te zwaar aanbrengen qua kleuren. Geen zwarte smokey eye bijvoorbeeld. Dit is de uiteindelijke look;

27 mei 20132Mijn  haren had ik overdag gewoon “los” en voor de avond heb ik mijn make-up even bijgewerkt en deed ik mijn haar leuk opsteken voor een los, nonchalant effect. Niet te zwaar, maar wel leuk en gezellig. Zien dat je er moeite voor hebt gedaan. Dat was de bedoeling.

27 mei 20131De make-up kan je hier ook mooi op zien en mijn haren zie je beter op de foto’s rechts in de collage.
Ik vind het echt een avond look in z’n totaliteit. En de make-up geschikt voor overdag en ‘s avonds.

De producten die ik heb gebruikt zijn:

 • Catrice wenkbrauwpotlood Date My Ash-Ton
 • Too Faced Shadow Insurence oogschaduwbasis
 • Sleek oogschaduwpaletten
  (verschillende kleuren uit diverse paletjes die ik heb)
 • Catrice Liquid Liner waterproof
 • L’Oréal Double Extensions waterproof mascara
 • Etos Kohl potlood
 • Dior Hydratatie BB Cream light 001
 • Make-up Studio Translucent Powder
 • Sleek Face Form light
 • geen lipstick lipgloss

Ook deze look vond ik erg toepasselijk en geslaagd.
Wat vind jij er van?

Vandaag, een nieuwe maand.
Zaterdag 1 juni 2013

Vandaag krijgen we ook nog visite. De buren (5 personen + Mama, haar partner en ik)
En vandaag heb ik dus ook een speciale look gemaakt.

Vandaag had ik geen zin om neutraal alleen te zijn. Ik wilde ” a little pop of colour”
En dat is gelukt met mijn Maybelline Colour Tattoo turquoise.

1 juni 2013 MAC Cosmetics Eyebrow pencil FLING1De precieze look zien jullie in mijn volgende blogpost.
Er is namelijk iets positief veranderd aan mijn daily make-up. Zien jullie wat ik bedoel? Niet? Kijk dan naar mijn volgende blogpost.

We zijn weer door de Birthday Party Looks heen.

Een fijne opsomming vond ik het persoonlijk.
Welke look vind jij het mooiste?

Nog 1 keer op een rij:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADit is 26 mei 2013 – Neutraal en niet te opvallend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Deze look draagde ik op de verjaardag van Mama zelf. 27 mei dus 😉 Iets opvallender, maar wel geschikt voor de gehele dag. Overdag en in de Avond. Hier kan je ook mijn haar goed zien 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is dus de look van vandaag. Met mijn Maybelline Colour Tattoo in de kleur Turquoise.

Heel diverse looks, maar wel allemaal met iets neutraals erin. Maar bij deze look gebruikte ik ook weer het Boozyshop Neutral Palet en mijn Etos BB Cream, Sleek Face Form en zien jullie ook inmiddels wat anders is? 😉 Als jullie dat willen weten, neem ik jullie mee naar mijn volgende blogpost.

Hebben jullie een look die jullie het mooiste vinden??
Mijn favoriet is de laatste look voor vanavond 😉

x Michelle

MiKa Beauty

Je mag het delen ❤Vind ik Lief