Kerst is alweer een tijd geleden en zitten we inmiddels op de helft van Januari 2016, maar met Kerst kreeg ik wel een stel leuke cadeautjes. Een duo product (glitter eyeliner- en mascara), parfum, een hele leuke kerst sleutelhanger en een bodylotion. Echt heel leuk, want de parfum heb ik al een aantal keren gebruikt en ik zou een slechte blogger zijn als ik hem niet zou reviewen toch?! hihi grapje. Ik wil het gewoon met jullie delen. Bijou parfum it is.

kerstcadeaus 2015

Dit is het leuke pakketje wat ik kreeg met kerst en daarvan wil ik dus de Bijou parfum met jullie bespreken.

Bijou parfum

De Bijou parfum, officieel dus Bijou Paris is een eau de parfum met een inhoud van 100 ml. Dat is een flinke hoeveelheid. De meeste parfums die een flinke prijs hebben, die hebben meestal een inhoud van 10, 20, 30 of 50 ml en dit is 100.

Maar prima. Ik heb er verder geen informatie over, maar wat ik je wel kan vertellen is wat ik van de geur vind.

Bijou Parfum

De geur:

Dit is een hele frisse parfum. Hij is wel wat zuur.
Hij wordt echt niet zoeter als je hem langer op hebt en dus is het echt wel: wat je ruikt als je hem op doet is toch echt wel wat je de hele dag op hebt en niet dat hij nog veranderd van geur.
Ik vind het niet erg hoor, want ik vind het, ondanks dat ik niet houd van zure geuren een hele lekkere geur. Eigenlijk meer een geur voor het voorjaar, maar daar heb ik mij nog nooit aan gehouden als ik eerlijk ben. Ik zie wel wat ik heb en waar ik zin in heb, is eigenlijk niet meer en niet minder hoe ik het doe.
Als je niet van fris zure parfum houd dan raad ik je af om je überhaupt op deze parfum te oriënteren.

Maar om een parfum goed te kunnen reviewen is wel moeilijk.

Ik vind hem lekker: hij is fris met een zuurtje erin. Fijn voor een dag dat je je bed niet uit kon komen. Zeker een lekkere parfum.

Bijou Parfum

Waar je dit koopt en voor welke prijs:

Ik heb zelf nog wel gezocht, maar ik kan hem niet zo snel vinden. Gelukkig maar, want het is een cadeautje en eigenlijk botweg mega asociaal om te gaan zoeken misschien?! Ik heb het maar aan een meisje op  Instagram gevraagd of zij mij kan vertellen of zij al de informatie heeft die ze zocht.  Blijkbaar heeft zij het ook gekregen (deze parfum dus) en weet ze ook niet hoeveel deze kost en waar je dit kan kopen. Hopelijk weet zij het inmiddels en geeft ze antwoord. Daar kom ik misschien dus nog op terug.

Bijou parfum

Ik wordt blij van cadeautjes en al helemaal als ik ze leuk vind of in dit geval lekker ruikend.
En ik ben wel benieuwd hoe jij denkt over dit soort reviews, ik heb namelijk het idee dat het nogal verwarrend is als je het niet goed kan kopen als Nederlander en geen prijs weet etc. Vind je het dan alsnog leuk om te lezen of zeg je: korte review op Instagram en klaar. I don’t care. Of zeg je: ja dit is leuk, ik wil graag kennismaken met buitenlandse merken en hoe jij je best doet om je review te maken kan ik heel erg waarderen. Laat je mening horen.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief