Zoals jullie weten heb ik wel eens gastbloggers gehad, maar ik ben toch weer opzoek naar een beetje vernieuwing op Blogging MiKa. En dat is dat ik meer fashion wil laten zien op mijn blog. Ik vind fashion zelf erg leuk, maar ik vind mijzelf nog niet echt de geschikte persoon om veel fashion gerelateerde posts te laten zien. Daarom heb ik een vraag:

Ben jij fashionblogger?

Dan ben jij misschien wel degene die ik zoek. Dit kon je al op Instagram zien gisteren, maar ik wil het ook even hier posten, zodat ik eventueel vragen ook hier kan beantwoorden. De oproep staat ook op Facebook  in de groep Bloggers gezocht.

Wat ik zoek in jou:

https://www.instagram.com/p/BVwtXuuBVnI/?taken-by=bloggingmika

  • Je hebt een blog/ Instagram/ Twitter/ YouTube (een ervan of een combinatie)
  • Je hebt liefde en passie voor fashion en er ook echt gevoel voor en verstand van
  • In jouw kledingkast hangt kleding vanaf minimaal 46/48 (ik heb zelf 48/50 en zo blijven we een beetje in elkaars kledingmaat en ligt het ook niet te ver van elkaar af).
  • Je bent bereid om langdurig een samenwerking aan te gaan met mij.
  • Je bent bereid om 1x in de week of 1x in de 2 weken of 1x in de maand een artikel te schrijven over fashion.
  • Vind het niet erg om dit op vrijwillige (dus onbetaalde) basis te doen.

Wat je ervoor terugkrijgt:

Ik zal je blog/ social media promoten en zo nu en dan een foto posten op Instagram. Dit doe ik zelf ook voor mijn eigen blog, dus dit zal ik ook voor jou doen.
En uiteraard ben ik je eeuwig dankbaar! Ik ben zelf namelijk niet de fashionblogger die iemand zou willen, dus ik hoop dat jij dat wel bent en mij en mijn lezers wilt helpen aan het nodige stukje fashion hier op Blogging MiKa.

Dus ben jij fashionblogger? En spreekt dit je wel aan? Laat dan een reactie achter hieronder of stuur mij een mailtje met jouw blog en of je op social media zit en hoe vaak je zou willen posten hier op Blogging MiKa met jouw fashion gerelateerde gastblog. 

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief