Hallo allemaal,
Vandaag heb ik iets, wat ik zelf erg leuk vind, een Shoplog!!!! Ik ben namelijk bij de Kruidvat geweest en ik moest echt een waterproof eyeliner, wenkbrauwpotlood, reiniging voor mijn modellen voor de praktijkdagen van mijn studie. Nou ja, kijk je mee naar mijn overzichtje van wat ik heb gekocht? Ik kocht namelijk ook, wat ik niet nodig had, maar er een aanbieding was, waar ik onwijs blij van werd: Catrice nagellak. Woehoe. Kijk snel mee. Je gaat er blij van worden.

Ik heb voor bijna €29,- aan beautyspulletjes gekocht. Maar wel allemaal budget producten en merken, dus voor je het weet, ben je een hoop geld kwijt. Pfoe. Gelukkig maar dat ik het allemaal echt ga gebruiken. YAY voor dat.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat1Geshopt dus, bij de Kruidvat.

De tas vond ik raar; Deze tas is groen. Oh echt? Oké. hahaha grapjeeee. Groen betekent tegenwoordig dat het “goed materiaal” is en milieuvriendelijk. Maar je kan ook al zien wat ik heb geshopt, laat ik je nu even beter zien, want zeg nou zelf, dit is geen bal aan.

12-09-2013 Shoplog KruidvatZoals ik al zei moest ik voor mijn modellen een reiniging hebben, maar ik ga niet honderden euro’s uitgeven aan spullen die ik misschien niet nodig heb en koos voor reiniging en hydratatie voor alle huidtypes geschikt. Dit is makkelijk en fijn werken.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat2Allereerst kocht ik de Nivea Pure & Natural reinigingsmelk. Deze bevat Bio Argan Olie & Bio Aloë Vera. Hij reinigt en verwijderd de make-up op een milde manier. Ruikt naar typische “klassieke nivea geur”. Fijn en naturel.  Basic, zonder poespas. Dat is ook precies wat ik nodig had.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat3Wat ik zelf fijn vind, tonic. Je kan je gezicht even snel een reiniging geven.
Dit is de Nivea Pure & Natural Tonic. Zuivert & Verkwikt. Ook hier zit Bio Argan Olie & Bio Aloë Vera.

En na het reinigen is het tijd voor Hydratatie. Daarvoor kocht ik dit:

12-09-2013 Shoplog Kruidvat4Nivea Pure & Natural Hydraterende dagcreme.
Wederom met Bio Argan Olie & Bio Aloë Vera.
Wat opvalt bij de ingrediënten: als 3e ingrediënt zie je Alcohol Denat. Als 6e weer een Alcohol soort, dus het ziet er naar uit dat Nivea erg van alcohol houd, maar ik heb er verder geen problemen mee.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat5De pot vind ik echt heel erg mooi. Hij is van glas en geeft echt een chique uiterlijk. Super mooi.

En als laatste kocht ik van Nivea de reinigingsdoekjes.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat6Deze zijn lekker snel en zonder gedoe om het gezicht te reinigen van mijn model of om je handen schoon te maken. Fijn en snel zonder gedoe. Ik gebruik deze zelf voor het reinigen van mijn ogen.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat7Ook kocht ik wenkbrauwpotloden. Van Catrice.
De Eyebrow Stylist. nr. 010 Blond But Brow’d, eerder had ik Date My Ash-Ton, maar ik wilde een lichtere kleur om te gebruiken als basis onder mijn MAC Eyeshadow Omega Matte. Hopelijk is deze daar geschikt voor. Ik blijf maar zoeken naar de goede kleur, zo irritant.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat10En mijn geliefde Liquid Liner waterproof van Catrice.  Je ziet hem als swatch (de laatste 2 streepjes) en hij is echt mooi zwart. Heb hier veel goede ervaringen mee. Toppie.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat9Ook kocht ik de eyeliner van Essence.
De Stays no matter what waterproof eyeliner pen in 01 Midnight Black. De 2e swatch is het!

Hier ben ik heel benieuwd naar en ga hem zeker uitproberen en laat jullie via Twitter of Instagram weten hoe die bevalt.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat8Ook kocht ik van Essence het Kajal Pencil in 01 Black.
Een basic kohlpotlood dus. Hier verwacht ik niet veel van, nooit. Kohl vervaagt gewoon heel snel en je kan daar niet van verwachten dat het lang blijft zitten.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat11Ook kocht ik dit. Dit was als enigste niet in de planning om te kopen, maar bij de kassa stond 1+1 gratis met wat lakjes erin zoals roze, groen, goud, kortom, er was wel wat keus, maar niet zo heel veel meer.
Ik koos deze 2 mooie meiden.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat12Dit zijn ze. Mooi hè, echt WAUW WAUW WAUW Amazing. Kijk die linkse.

Hopelijk is die goude mooi zoals in het flesje. Dat is wat ik hoop, dus tijd om te swatchen en sorry, maar ik begin met liefde op het eerste gezicht.

Dit is hoe ze heten:

07 Genius In The Bottle
08 Goldbuster

De namen zijn top, dus kijk mee of ze ook echt zo geweldig zijn.

Ik ga beginnen met Genius In The Bottle

12-09-2013 Shoplog Kruidvat131 laagje

12-09-2013 Shoplog Kruidvat14en BOOM! WAUW.
Dit lakje is niet op de foto te krijgen.
Soms is ie goed, dan wordt ie groen en soms zelfs bronskleur met bruin/groene kaki ondertoon. WHOOO!!!
Terecht dus liefde voor dit lakje. Ik ben zo blij dat Mam zei “Michelle kijk deze eens” anders had ik niet gezien dat ie zo mooi was.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat15GOLDBUSTER – 1e laagje.
Wat ik dacht toen ik hem swatchte was mehh ik weet het niet hoor. Misschien leuk als topcoat over een andere kleur? Maargoed, zo optimistisch als ik ben probeerde ik het om een 2e laagje aan te brengen om te kijken of ie mooier zou worden. Oordeel zelf.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat16Dit is dus 2 laagjes.

Ik vind hem zelf niet zo bijzonder op zichzelf, maar ben wel benieuwd hoe die over een ander lakje is, bijvoorbeeld rood (hallo, het is september, voor je het weet december), dus dat moet ik maar eens gaan uitproberen, als jullie dat tenminste willen.  Dus laat dat even weten.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat17Maar dit is toch echt een toppertje. WAUW!

Kortom, echt leuke budgetproducten.
Ja he, zeg jij denk je nu zeker, hoe weten wij dat?
Ik zal je vertellen hoe duur het was.

12-09-2013 Shoplog Kruidvat18De prijzen:

  • De Nivea reinigingsdoekjes zijn €3.49
  • De Nivea tonic en reinigingsmelk waren per stuk €6.29
  • De Nivea dagcreme €9.14
  • Catrice wenkbrauwpotlood €2.59
  • Catrice lakjes per stuk €2.99
  • Catrice liquid liner €3.89 denk ik als ik naar het bonnetje kijk
  • Essence kajal en eyeliner €0.99 en €2.89

Er ging korting af van de Catrice lakjes en Nivea producten (2+2 aanbieding), Welja, ik was 28 nog wat kwijt.
Shoppen is altijd leuk.
Eerst wilde ik nog wat Essence lipsticks meenemen, maar heb het niet gedaan. Ook bleef ik even huiveren: zal ik de topcoats van Essence meenemen, maar ik heb het niet gedaan. Ik heb mij dus lekker ingehouden, alleen gekocht wat ik nodig had, behalve de 2 lakjes, maar hey dat moet kunnen toch? Het was een aanbieding.

Wat vind jij van mijn shoplog? Zit er misschien iets bij wat jij ook hebt? Laat het maar weten wat je er van vindt en wie weet heb je nog advies voor het gebruik van producten of wil je kwijt wat je er zelf van vind. Wat jij kwijt wilt.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief