Voor een tijdje terug heb ik zitten twijfelen of ik de Beautygloss jurk ( JVxBG) ❤ Beauty Deluxe zou kopen ja of nee. Ik heb de knoop doorgehakt en ik heb hem gehouden. Een rib uit je lijf, maar ik heb hem. Stiekem wilde ik hem gewoon hebben, omdat ik fan ben van Mascha en haar blog (there i said it, het is al aardig wat jaartjes zo hoor) en daarom was het al een musthave voor mij. Ik heb de jurk ook al aangehad en ik ga je helemaal meenemen inclusief foto’s van wanneer ik de jurk aan heb.
Als je dit leuk vind, kijk dan snel verder.

De jurk:
BGxJV Beauty Deluxe
Dit is dé Beautygloss jurk ( JVxBG) ❤ Beauty Deluxe jurk in de paarse kleur.

Allereerst vind ik hem gewoon mooi. Sorry als ik nu de minion speel, maar I DON’T CARE WHAT YOU THINK HATER!
De stof is lekker soepel, maar wel warm. De kleur is prachtig gemêleerd paars met roze en witte accentstreepjes erdoor.
De prijs zullen we het maar niet over hebben.
Hij heeft een touwtje waardoor je hem strak kunt trekken onder je buste voor een optimale taille.

Mascha jurk
Hij staat Mascha echt onwijs mooi. Met die hakken eronder en dat mooie haar, die perfecte accessoires erbij is het echt een mega knappe vrouw. Vind ik. Ja ik begrijp Gregor wel hoor.
Maar terug naar wat hij voor mij betekent deze jurk.

1 Nadeel voor mij: Wil ik er een beetje mooier uitzien moet ik er echt shapewear onder, dit heb ik overigens ook aan op de foto’s die ik je zo laat zien. Maar na een uurtje of 5 had ik zwaar de behoefte om dit uit te doen, ik moet er vreselijk aan wennen dat shapewear. Vreselijk. Komt goed, ik heb jullie de vetrollen bespaard en er 1 hele buik van gemaakt zonder dat het rollen zijn. Want nee ik heb alles behalve een goed figuur en ik heb een bijzonder zwaar vermoeden dat ik zwaar belachelijk gemaakt ga worden en uitgelachen. Wederom: I don’t care what you think. Ik wilde hem hebben, ik heb de jurk nu en deze jurk is de perfecte jurk om mijn lichaam wel te moeten accepteren voor wat het is deze zomer. Sorry dat ik maar 1.50 m kort ben en zwaar overgewicht heb en maat 34 voor schoenen en dus mini voeten. Ik heb het allemaal te danken aan mijn beperking, dus alsjeblieft be respectfull. Ik kan er echt geen Doutzen Kroes van maken voor de foto. En nee ik houd mijn buik niet in, ik forceer niks met mijn voeten. What you see is what you get.

Ben je er klaar voor?
Ja?
Echt?
Weet je het heel zeker?
je kan nu nog wegklikken hoor.
Pfoe, daar gaan we dan.
Ik vind het stiekem best spannend dit online te zetten, maar ik doe het toch.
Adem in, adem uit.

BGXJV - Beauty Deluxe
BGXJV - Beauty Deluxe1
Oke dat was het.

BGXJV - Beauty Deluxe2
Wat denk je? Wees aardig, please.

Ik draag trouwens de L maat.

Ik ben geen Mascha of Josh, ik ben Michelle en ik draag de Beautygloss jurk ( JVxBG) ❤ Beauty Deluxe jurk, ondanks mijn belachelijke verhoudingen die nergens op slaan, met veel liefde. Hij zit namelijk echt mega lekker.
Ik ben benieuwd.

Als jullie nog tips hebben om mij optisch slanker te laten lijken, let me know.
Ik vond het oprecht heel eng om online te zetten. Ik weet namelijk dat dit heel erg “jezelf openstellen” is, maar ik vind dat jullie best mogen zien wie ik echt ben. Dit is dus wie ik ben. En nee ik ben niet trots erop. Sorry!
Maar tips zijn echt welkom, mits je het respectvol en opbouwend overbrengt kan ik ermee leven.

Maar dit is het dus voor nu even.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief