Vorige week heb ik de WAAT Beautybox opgezegd. Ik was ontzettend teleurgesteld in de box, maar vooral in de producten die ze in de box deden. Telkens weer opnieuw kreeg ik reacties van mijn lezers dat het niet deugde. Jammer, zonde van een opzich leuk concept. Maar ik wilde nu dus een andere box proberen. En daarom heb ik na veel onderzoek gedaan te hebben besloten de Beautybox te nemen. Waarom?

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen!

Dat is wat Beautybox zelf zegt over hen abonnement.
Dit abonnement kost maandelijks €14.95, je kan ervoor kiezen om gewoon zonder tijdsbestek het te laten komen zoals ik daarvoor heb gekozen, maar je kan het ook uitproberen voor 3,6 of 12 maanden. Wat jij het fijnste vind.

De box is zwart, matzwart. Anders dus als andere boxen die ik ontving.

Ik heb namelijk ook een tijdje de Glossybox ontvangen, daarna koos ik ervoor die op te zeggen voor de RTL Stylecase, deze vond ik te erotisch getint met spullen die ik niet leuk en interessant vond. Jammer! Toen dacht ik dat de WAAT Box wel leuk zou zijn, daar kreeg ik schokkerende reacties op en ook toen ik op onderzoek ging wat andere ervan vonden bleek het echt een grote aanfluiting.

De boxen waren dan wel erg vrolijk roze, maar ik wil dat de inhoud goed is.
Als ik een knalroze box krijg waar ik spontaan verliefd op wordt en er zit een plakstring in, vieze parfumsample, oude huid creme, producten die over de datum zijn of niet meer in productie en 9 van de 10 vind ik niet leuk en nou ja, noem het maar op, dan is het voor mij echt wel klaar.

De beste die ik ooit heb gehad was de Glossybox, maar ik wil gewoon de Beautybox.
Op YouTube vind ik daar ontzettend mooie boxen voorbij komen en dat trekt mij aan. De meeste meiden zijn onwijs blij bij het openen en natuurlijk blijven smaken altijd verschillen, maar hey dat vind ik niet erg als er een keer wat in zit dat niet naar mijn smaak is.

Op Beautybox heb ik dus mijzelf geabonneerd, mijn profiel ingevuld. En ik hoop dat ik daarin een goede keuze heb gemaakt.

En mijn vraag aan jullie is:
Heb jij een Beautybox van Glossybox, RTL Style Case, WAAT, Beautybox (degene die ik nu heb besteld), de VIP Box of een andere box en wat vind je ervan?

Laat het me maar weten, ik ben namelijk benieuwd naar ervaringen van andere meiden die een Beautybox hebben, Glossybox of andere box.

x Michelle

 

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief