Je ziet het al aan de titel. We gaan samen weer de Beautybox unboxen.
De Beautybox en Glossybox gaan trouwens erg op elkaar lijken ben ik van persoonlijk mening.
Als je wilt weten waarom ik daar zo over denk en om te kijken wat er dan in zit deze eerste box van het jaar: Kijk snel verder.

Time to unbox.

05-02-2014 Unboxing BeautyboxDe box is weer mat zwart. Zo zijn we het ook gewend van Beautybox. Dit vind ik een dikke prima.

05-02-2014 Unboxing Beautybox (2)En uiteraard weer een introductie papiertje, een leuk turquoise papiertje en houtsnippers ziet hij er heel goed uit. Hij is gevuld met diverse dingen en ik ga met jullie doornemen wat het allemaal is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is een Gamila Secret Face Oil – Wild Rose
Fullsize 50 ml €79.95

100% natuurlijk, wordt direct opgenomen, geeft voeding en verzorging. Rijk aan antioxidanten, mineralen en vitaminen. Geschikt voor alle huidtypes.

Dit wil ik zeker eens proberen. Ik zal hem in de nacht proberen en kijken of mijn huid hier beter van wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen body spray van B&S Activecare die je spieren en huid helpen te herstellen. Stimuleren je sportprestaties, zo belooft Beautybox.
Voor mij is het voor het naar bed gaan gewoon een fijne bodyspray die mij lekker laat ruiken.
Dus misschien niet heel handig, maar ik heb hem 2x gebruikt en hij ruikt lekker fris. Daar is echt niks mis mee, wellicht ook fijn in de zomer als verfrissing. Fullsize kost een flesje van 100 ml zoals op de foto tussen €4,95 – €9,95 (?) Waarschijnlijk bedoelen ze dat de hele fitness lijn tussen die prijs ligt. Welja, hij ruikt prima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk heb de ingrediënten nog even voor jullie op de foto gezet, stel nou dat er sporters zijn, jullie weten of hier ingrediënten in zitten die goed zijn voor de spieren die gesport hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn een handcrème.

Purol Handcreme – 100 ml €5,99

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk gebruik weinig handcreme, alleen als het echt heel erg nodig is en daarvoor gebruik ik mijn geweldige Sabon handcreme met Lavendel, Vanille en patchoeli. Heerlijk, werkt top, ruikt geweldig. Deze handcreme ruikt totaal niet naar mijn wens, een beetje medisch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANog even de ingrediënten voor jullie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn een leuk nagellakje van New York Color.

Dit is Expert Last Long Wearing – Of in a New York Color Minute – nailpolish.
Dit lakje kost tussen de €2.49 en €2.99

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk kreeg kleur 020 – Madison Square.
Erg transparant en niet echt goed dekkend lakje.

05-02-2014 Unboxing Beautybox (3)En waar ik al eerder over sprak: Deze Beauty UK blush.

Zelf vind ik dit geen blush, maar een highlighter.
Kost €4.95 dus dat is prima.

Maar weer ben ik niet blij met de box.
2 producten vind ik hooguit redelijk, maar nee, ik wordt niet blij van de box en ga toch mijn abonnementen opzeggen en de I Love Myself box van Mireille nemen. Voor bijna dertig eurotjes kan ik daar een erg goed gevulde, leuke box krijgen. Dus Bye Bye Beautybox en Glossybox.

Wat vinden jullie van de boxen?En deze box?

Liefs, Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief