De Beautybox is weer binnen, YAY! Het beloofde een wonderbox te worden met middeltjes voor de perfecte huid. Ik was dus echt heel benieuwd naar de inhoud van de box en zag al erg mooie producten voorbij komen via Beautybox-facebook. Vandaag heb ik hem unboxt voor jullie. Dus kijken jullie mee met mij om te kijken wat erin zit?

09-11-2013 Beautybox unboxenOeh dat ziet er al wel heel erg goed uit. Een kleine sneek peak zie je al, maar laten we beginnen om eens even te kijken wat er allemaal op het kaartje van deze maand staat. Het is weer een leuk verhaaltje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals ik al zei, een wonderbox. Dus laten we snel bekijken wat er allemaal voor wondermiddeltjes inzitten.

09-11-2013 Beautybox unboxen1Dit is het eerste product in de box.

MINERS – Complete Base Concealer
Dit is light, dus waarschijnlijk de lichtste kleur.
Fullsize – 50 ml – Deze concealer kost €4.95, heel budget.

Ik ben gaan draaien aan de achterkant van de concealer en er gebeurde helemaal niks, een hele lange tijd, tot ik op een gegeven moment een geluidje hoorde wat er op leek, dat het product eruit zou komen. Ik ken dit soort concealers. Maar het lukte niet. Echt niet, in geen enkel opzicht.
En toen ontdekte ik wat er mis was:

09-11-2013 Beautybox unboxen2Het bovenstukje, waar het kwastje in zit zat niet vast en het product wat er dus uit zou moeten komen uit het kwastje, kwam er niet op de goede plek uit. Jammer, mijn concealer is waarschijnlijk kapot. Ik kan hem niet gebruiken daardoor. Hij doet het niet goed genoeg en heb geen zin om meer op mijn vingers te hebben dan dat ik de concealer kan aanbrengen.
De kleur vond ik trouwens ook niet mooi. Te roze.

Naar mijn mening is het allemaal net niet wat ik zoek. Jammer.

09-11-2013 Beautybox unboxen3Dit product dan.

AMISET – 2B Detox
Dit product zou een toverdrankje zijn volgens Beautybox. 1 dopje van dit spul in 100 ml water zou je lever moeten reinigen en beter moeten laten werken.
En ik ben heel zuinig op mijn lichaam, vind ik persoonlijk, maar dit vind ik eng.

Amiset 2B Detox fullsize (100 ml) kost €5.99

09-11-2013 Beautybox unboxen4Hier wordt ik een stuk blijer van.

Pure Arganolie.
ARGANIC – Cosmetische Arganolie
Ik heb hem direct uitgeprobeerd op mijn haar. Dit spul kan je namelijk gebruiken voor haar, huid en nagels. En ik had vanmorgen toch gedoucht, mijn haren waren schoongewassen met CHI shampoo en conditioner. Helaas heb ik een beetje te veel genomen op mijn hand en trekt de olie nog niet echt in, maar dat is wel weer een lekkere treatment voor je haar, en mijn haar ziet er lekker glanzend uit. Fijn. Ik heb nog 2 sample olie’s, waarvan een BioSilk en een serum van Matrix (ik kreeg het voor mijn verjaardag van mijn kapster Eefje Verheijen, die ik nodig weer eens een bezoekje moet brengen..) dus leuk, deze ga ik erbij zetten. Ik gebruik het niet vaak, maar soms is het toch weer even “laat ik mijn haar eens verwennen”!

Deze olie kost voor 50 ml €23.50 via ArganOlieWinkel.nl

09-11-2013 Beautybox unboxen5Qua basisproduct voegde Beautybox dit product toe:

SKIN79 BB Cream
Dit is een “echte” BB Cream uit China.

Ga ik zeker uitproberen.

voor 40 ml betaal je overigens €18.79

09-11-2013 Beautybox unboxen6Swatches van de BB Cream. Hij is wel dik van substantie is mij opgevallen.
Ben benieuwd hoe dit uitpakt op mijn huid.

09-11-2013 Beautybox unboxen7En de voor mij, klapper op de vuurpijl
TRIND – Nail Repair Natural

Ik gebruik momenteel SensatioNail en als dat eraf is, zijn mijn nagels echt een horrorverhaal. Brrr. Dit ga ik dus zeker uitproberen. YAY!
Voor deze nagelversterker betaal je €14.99

Kortom, ik vind het echt een leuke box, sommige producten vind ik echt de moeite waard en ga ik zeker testen. Ik heb de volgende producten dan ook als “favoriet” uit de box van deze maand.

09-11-2013 Beautybox unboxen8De Trind nagelversterker, De arganolie, De BB creams.

Heel benieuwd.
Wat vinden jullie van de box?

Liefs.

Je mag het delen ❤Vind ik Lief