De een na laatste Beautybox van 2013. De november box. Ik ben heel benieuwd of ie al een beetje feestelijker is aangezien het tegen de Kerst loopt en iedereen toch ook al behoorlijk aan het voorbereiden is. Ben jij hier benieuwd naar? Ik ga namelijk de Beautybox unboxen om te kijken of hij al wat feestelijker is dan anders. Dus:  Lees dan snel verder.

Jeetje wat gaat de tijd snel. Vooral als je je bedenkt dat dit al de een na laatste is van dit jaar.
Laten we snel samen gaan kijken naar de inhoud van de box.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYAY!

Ik vind de Beautybox altijd zo ontzettend mooi. Classy zwarte kartonnen doos. Altijd fijn. Ik ga hem gebruiken voor een cadeautje in te pakken. Bedankt daarvoor dus alvast Beautybox. Die kon ik wel gebruiken.

Tijd om te gaan kijken hoe die eruit ziet aan de binnenkant, daar waar het uiteindelijk toch echt om gaat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATada!

De folie is oranje, wat ik echt heel erg jammer vind. Ik krijg een beetje een Hup Holland Hup gevoel. Bah, niks speciaals. Ik heb niet zoveel met oranje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJee, het kaartje beloofd heel veel goeds en moois voor deze box.
Zou er een mooi oogschaduwpalet in zitten? En een fijne oogcreme? Oeh ik ben benieuwd. Dus laten we snel kijken.

Zo te zien zou die toch wat feestelijkheid in zich moeten hebben.

Op naar het eerste product.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat zal ik als eerste pakken?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit valt wel heel erg op. WOW dit is gek. Even kijken wat het nu precies is.

Dit is een complete oogschaduw applicatie. Wat? Dit druk je dus op je ogen en klaar?

Majic Beauty – Eyee Majic

Eyemajic is ‘s werelds eerste complete oogschaduw applicatie waarmee je een prachtige oogopslag creëert zonder het gebruik van een brush. Beautybox is onder de indruk, dit moet je echt een keer geprobeerd hebben! Heb je een speciaal feestje of een spannende date? Met de unieke pads bereik je binnen 10 seconden een spectaculair effect. In de box tref je 3 verschillende kleuren, voor ieder wat wils.

Full Size: 7 pads €9.95 of €1.45 per stuk

Heel apart. Of ik het wil vertrouwen ben ik nog niet helemaal over uit, maar oke. Weet verder niet zo heel goed wat ik erover moet zeggen.

Kent iemand dit product al een tijdje? Of heb jij het meteen geprobeerd na het openen van de box? Laat het me weten!! Wil graag weten wat jij ervan vind. Hoe jij dit product hebt ervaren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHey, dit merk ken ik, dacht ik toen ik het opende.

Glam Glow – Mud Eye Mask

Glam Glow werd in 2010 opgericht door de Hollywood entertainmentindustrie. Door de geavanceerde en innovatieve cosmetische technologie heeft het merk sinds de lancering meerdere beautyprijzen gewonnen.

Stel je een product voor dat donkere kringen, fijne lijntjes en rimpeltjes reduceert in slechts 3 minuten.

BRIGHTMUD is ‘s werelds eerste tap-on-wipe-off oogproduct, ideaal wanneer je vermoeide ogen snakken naar een explosie van SEXY!

Full Size 12 stuks €49.95 en €4.25 per stuk

Volgens mij is dit echt een top product en heel geliefd onder de vrouwen en wellicht ook mannen. Het klinkt namelijk heel erg goed.
Toch mag ik even een vraagje hebben. Een oogmasker heb ik namelijk nooit gebruikt, maar dit smeer je toch gewoon alleen onder je ogen? En ja, als beautylover weet je nou eenmaal ook niet alles. En als visagist begin je er niet aan om iemand compleet een masker te geven en daarna een oogmasker en dan een creme’pje hier en daar. Geen tijd voor. Dus degene die al ervaring hebben met dit masker… let me know.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen nagellakje.

Hij lijkt roze, maar is rood. Deze foto maakte ik ‘s avonds met kerstverlichting voor het sfeertje. Dus laat je niet misleiden daardoor.

Beauty UK Glam Nails

Beautybox heeft een heel leuk merk ontdekt, het Britse Beauty UK. Beauty UK is ontstaan vanuit de gedachte dat make-up kwalitatief hoogwaardig, trendy maar ook betaalbaar moet zijn. Een van de bestsellers in het assortiment is de high gloss, longlasting nagellak in een prachtige rode tint. Laat deze nou net onmisbaar zijn voor de feestdagen! Beautybox laat je graag kennismaken met dit merk, ons team kan er nu al geen genoeg van krijgen!

Full Size €3.50

Leuk, maar rood is niet echt mijn kleur voor de kerst op mijn nagels. Sorry Beautybox. Maar verder ziet hij er wel oke uit.

Dus op naar het volgende product dan maar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAeen lipproduct.

Beauty UK – Posh Pout

Een tweede juweeltje van Beauty UK zijn de onlangs gelanceerde, innovatieve lippenstiftpotloden. De intensief hydraterende en fluweelzachte formule is intens gepigmenteerd zodat een longlasting effect is gegarandeerd. De prachtige koraalkleur uit de Posh Pout collectie maakt je feestoutfit helemaal compleet. Maak een statement en go glam!

Full Size €4.50

Deze heb ik een keer opgedaan en dacht WOW Wat een pigment. Dit is wel echt precies wat er beloofd wordt. Hij is echt hydraterend en zacht voor je lippen in inderdaad een koraalrood kleurtje. Maar toch zou ik hem zelf niet kopen, de smaak vind ik niet lekker, dat klinkt lekker, maar hij is heel mint achtig. Dit gaat wel snel weg, maar toch, deze potloden zijn niet voor mij bestemd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is de exacte kleurnaam.

Gewoon voor het geval jij hem wel wilt kopen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEindelijk een product waar ik heel erg blij van wordt. Droogshampoo.

En dan ook nog van zo’n geweldig goed aangeschreven, bekend merk als TONI & GUY

Bedankt Beautybox. De december box schrijf ik af en dan kom ik dit tegen. Dus dat maakt dat ik deze box toch een beter cijfer kan geven dan ik had gedaan als dit er niet in had gezeten.

TONI & GUY – Dry Shampoo

Wist je dat droogshampoo het geheim is achter de schermen op fashion weeks en bij professioneel fotoshoots? Het product wordt al jaren gebruikt door haarstylisten en geeft body, volume en structuur. Ook absorbeert droogshampoo vet en natuurlijke oliën. Ideaal als je geen tijd meer hebt om je haar te wassen, maar je nog wel indruk moet maken op een feestje. Toni & Guy Dry Shampoo creëert een frisse en nieuwe look in een handomdraai, ook handig voor dagelijks gebruik.

Full Size €11.99 voor 250 ml

Hier wordt ik dus echt ontzettend blij van en het werkt zo fijn. Ik hou van droogshampoo. Niet dat ik het vaak gebruik, maar als ik dit gebruik wordt ik gelijk helemaal blij van mijn haar en kan ik er weer een dagje tegen. Super spul. En al helemaal van Toni & Guy. Top. Dit is het beste product uit de hele beautybox van deze maand als ik heel eerlijk ben.

Ik ben wel een beetje teleurgesteld in deze Beautybox.
Waarom?

  • De Majic Beauty Eye Majic pads lijken mij vrij nutteloos, maar als ik een keer een lollige bui heb probeer ik het misschien een keer
  • De nagellak is niet mijn kleur
  • Voor lipstickpotloden kies ik zelf nooit

Kortom, alleen de droogshampoo en het masker voor de ogen vind ik wel de moeite waard om te proberen. Zonde van mijn geld eigenlijk deze maand. Er is geen moeite gedaan voor mijn gevoel deze maand. Het is bijna Kerst Beautybox. Kerst. Net of er in November al geen moeite gedaan wordt. Wie heeft dat idee ook? Of ben ik de enigste die deze mening heeft over de Beautybox van deze maand?

Volgende maand beter?

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief