Het dilemma van de Beautyboxen
En ik was er toch wel uit op een gegeven moment. Ik nam de Beautybox. YAY!
En 30 augustus kwam mijn eerste Beautybox binnen. Ik was verbaasd, hij was lekker zwaar en het voelde als een goed gevulde box.
Time to unbox!

BeautyboxDit belooft veel goeds.

Beautybox1De box zelf is prachtig mat zwart.
Er zit een mooi zwart kaartje bij met de volgende tekst:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen “Mind Your Body Box” dus.
Het papiertje is paars.

En het is niet zoals bij de andere boxen die ik persoonlijk al ken, want ik mis het bekende “touwtje” dat erom geknoopt zit. Maar dat vind ik niet erg, het is toch alleen maar lastig en het is voor mij persoonlijk geen toevoeging.

Dus laten we gaan kijken wat erin zit.

Beautybox2Vaseline Spray & Go body moisturiser in de geur: Aloe Fresh.

Hier heb ik al veel over gehoord en het product ruikt echt heel erg lekker en wat mij wel opviel: De spray is heel heftig, hij sprayt best heftig. Maar het spraytje wat je op mijn arm ziet, dat is best goed voor sowieso een onderarm.

Beautybox3Scrub & Rub See Green Hand & Body Lotion.

Dit product ken ik niet, maar ruikt heerlijk. Die ga ik uitproberen!

Beautybox4En dit product is een lekker ruikende douchefris.
Het merk ken ik zelf niet, het is van Mayan Spa. En Reviving Body Wash Gel Douche.
Een douchegel is altijd welkom.

En dan op naar het laatste product!

Beautybox5Een Golden Rose 3 colors bronzing powder met SPF 15.

WAUW! Hier ben ik echt heel erg benieuwd naar, want de swatches zijn onwijs mooi.

Beautybox6Goed gepigmenteerd en ze voelen heel zacht aan.
Wat ik wel jammer vind, na een paar keer erover heen wrijven gaat het logo wat weg. Maar dat is waarschijnlijk vaker het geval met inscripties in producten, dat heb ik ook bij mijn Christian Dior oogschaduwpalettes.

Kortom, echt een hele mooi box met prachtige producten erin waar ik echt heel erg blij van wordt.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief