Het is ongelofelijk, maar ik dacht dus dat ik deze reviews allang had geschreven die er vandaag en morgen online gaan komen. Niet dus zo bleek toen ik het op wilde zoeken. Dus alsnog mijn review over de Beauty Bakerie BROWnies ❤ Taupe & Blonde! Kijk dus gezellig verder.

Beauty Bakerie BROWnies ❤ Taupe & Blonde

Dit is zo’n schatje! De Beauty Bakerie BROWnies zitten in een heel schattig doosje met allemaal vrolijke kleurtjes tegenover een heel basic verpakking. Wel is het potje van (gematteerd) glas met een goede draaidop die in donkerbruin is met de letters erop in een mooi sierlijk lettertype, maar wel basic en wit. Ik vind het een erg fijn potje. Verpakkingen bewaar ik overigens nooit!

Beauty Bakerie BROWnies ❤ Taupe & Blonde

Ik heb dus 2 kleuren en dus ook 2 van die leuke schattige potjes. Ik heb inmiddels al de 2e keer opnieuw gekocht dus al 4 van dit soort potjes gehad.

Beauty Bakerie BROWnies ❤ Taupe & Blonde

En je hoeft in de ochtend niet alle 2 de potjes open te draaien om te kijken welke het is, want er zit een sticker onder. Heel fijn!

Beauty Bakerie BROWnies ❤ Taupe & Blonde

Links zie je blonde en rechts zie je taupe.

Swatch zonder flits
Swatch zonder flits
Swatch met flits
Swatch met flits

De Beauty Bakerie BROWnies zijn ontzettend zacht van structuur, brengen onwijs fijn aan en dekken heel goed. Je hebt het al heel vaak voorbij zien komen op Instagram, want ik gebruik ze echt al een hele tijd zoals ik al zei, gewoon omdat ik ze echt helemaal geweldig vind. En ik kan daarom ook gerust zeggen dat ik deze het allerbeste vind die ik ooit heb geprobeerd en gereviewd.

En om jullie te laten zien hoe dat eruit ziet heb ik daar maar gelijk een Wenkbrauwroutine filmpje voor gemaakt. En erachteraan laat ik snel een look zien. Maar die bewaar ik nog even voor verderop deze week, zodat jullie morgen eerst nog een andere review kunnen lezen van Beauty Bakerie; zo houden we het een beetje in balans he.

Wel wil ik foto’s met jullie delen waarbij ik het draag.

https://www.instagram.com/p/BWYTz8khS4-/?taken-by=bloggingmika

10 juli bestelde ik ze! Voor het eerst dus.

https://www.instagram.com/p/BayfNfen7Uy/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BbbkEUVHd2L/?taken-by=bloggingmika

Als je op mijn Instagram pagina kijkt dan zie je het sowieso, maar dit zijn even 2 foto’s ervan.
Ik ben er heel erg blij mee.

Binnenkort zie je dus hoe ik dat doe; mijn wenkbrauwen bijtekenen enzo.

Ik ben benieuwd of jij het merk Beauty Bakerie kent en of je het ook al in jouw make-up stash hebt.

Ik kan niet meer zonder Beauty Bakerie BROWnies – dat is zeker. Maar laat dus ook jouw reactie achter.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief