Normaal ben ik niet zo van tutorials als het gaat om haar- en haarstyling. Ik vind mijzelf hier gewoon niet goed in en misschien dat dat ooit veranderd, maar voorlopig zal ik daar nog wel even zo over blijven denken. Toch besloot ik een filmpje te maken. De titel: ” Batiste tutorial ❤ Volume en “schoon” haar in een paar minuten ” dat zegt eigenlijk alles al. Maar toch even uitleg!

Batiste is een van de meest bekende en ook meest fijne, als je het mij vraagt, droogshampoo die verkrijgbaar is. Ik vind hem ontzettend fijn en ik heb daarom een video gemaakt hoe je hem gebruikt voor het beste resultaat met het meeste volume en je nog 2 dagen je haren niet hoeft te wassen. Niet iedereen is namelijk even handig, net als ik, en dat is voor mij een reden om toch dit filmpje online te zetten.

Als je Batiste in huis hebt en het vaker gebruikt, dan weet je waar ik het over heb als ik zeg dat het een super snel wonderproduct is. Je haar wordt er namelijk niet alleen “schoon” van, maar je krijgt er ook super veel volume van. En als ik zeg super veel volume, dan bedoel ik dat ook.

Batiste is voor mij de beste droogshampoo die ik ooit heb gebruikt.

Je kan het kopen bij je drogist, maar ook bij bijvoorbeeld The Make-up Spot online je Batiste bestellen.

Dat ik hem super fijn vind is inmiddels wel duidelijk, dus hierbij dan maar mijn filmpje:

Bedankt voor het kijken.

En laat je ook even weten of jij bekend bent met Batiste of überhaupt droogshampoo?

Liefs,

Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief