Heb jij er ook zo’n hekel aan dat je net 2 dagen je haren alweer vet zijn geworden? Ik ook. Daarom kan ik eigenlijk niet zonder droogshampoo en ik ben dol op de Batiste dry shampoo. En nu heb ik een nieuwe variant getest en ik vind hem geweldig. En ik heb het over de Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde!

Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde is zoals de naam je al doet vermoeden voor mensen met licht en blond haar. Ideaal want ik heb (donker)blond haar en was dus erg benieuwd.

Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde

Dit is hem! De Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde heeft een prachtige verpakking. Ik vind hem echt gaaf. Niet heel erg nodig ofzo, maar qua design vind ik hem wel mooi.

Waarom Batiste?

Batiste vind ik een heel fijn droogshampoo merk, omdat het je haar echt een aantal dagen schoon houd en het is niet eens erg als je nog even een keer extra aanbrengt, want je krijgt er alleen maar meer structuur en volume van in je haar, wat natuurlijk weer heel fijn is, want dan zit het niet zo sluik om je hoofd.

Ik heb meerdere versies van Batiste gebruikt en ik denk dat dit tot nu toe mijn favoriet is, omdat hij mijn haar niet grijs en grauw maakt, en hoe gek dit ook klinkt: hij geeft niet zo extreem veel volume. Bij de variant waar ik een filmpje mee heb gemaakt vind ik al snel een to much effect geven. Hij maakt mijn haar te stug. Bij deze Light & Blonde versie heb ik daar dus geen last van en ik kan zelfs gewoon met mijn handen door mijn haar en het voelt dan niet vervelend. Dat had ik dus bij de andere versie wel.

Het verschil

Het verschil zit hem denk ik erin dat hier een kleurtje doorheen zit. Je was dit natuurlijk weer uit, maar ik denk dat er daardoor een andere combinatie van ingrediënten in zit en hij daardoor iets minder heftig is.

Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde

Hij heeft echt een kleurtje hoor, kijk maar naar bovenstaande foto. Ik gebruik deze droogshampoo nu even, ik heb hem zo’n 3x gebruikt denk ik en zoals je ziet geeft hij dus die gele gloed af op je haar. Hierdoor wordt mijn haar niet zo viezig van kleur.

Bij de volume versie bijvoorbeeld wordt mijn haar bijna te bol. Ik vind die heel heftig. Op deze versie ben ik echter verliefd. Hij zorgt dat je niet meer ziet dat ik vet haar heb en je ziet het niet eens. Perfect.

Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde

Zie je? Niks te zien toch? En ja ik heb hier echt de droogshampoo in mijn haar.

Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde

Het zit ook echt veel beter als ik deze droogshampoo in mijn haar heb. Ik merk duidelijk verschil.

Sorry voor de slechte foto’s trouwens, ik maakte deze foto’s even snel met mijn laptop (Apple Macbook) om het toch even te laten zien.

Ja, deze droogshampoo krijgt echt liefde van mij hoor.
En dat voor een mooie betaalbare prijs.

Batiste dry shampoo ❤ Light & Blonde koop je o.a. bij Douglas in de webshop dus dat is heel fijn! Die hebben lekkere snelle service en ook nog zoveel andere mooie merken! Maar ook bij een andere favoriete webshop van mij: The Makeup Spot ! Zelf koop ik hem ook gewoon bij Kruidvat bijvoorbeeld, dat is net hoe het uitkomt en of ik nog meer nodig heb.

En jij?

Koop jij ook Batiste? Ken je Batiste? Laat een reactie achter in de comments.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief