Batiste, wat is het nu eigenlijk, even voor de meiden die niet weten wat Batiste is.
Batiste is een merk dat droogshampoo’s geweldig maakt. Batiste droogshampoo is een onwijs bekend product om je haar even droog te wassen. Dus heb jij even geen tijd en heb je je verslapen? Maar Nee! Het is niet waar, een bad hairday, je haar is vet, het wil niet zitten. Hier! Heb je de Batiste droogshampoo. Spray het in je haar aan de inplant, pak gewoon even random wat plukken en spray dit erop. Ga er vervolgens met je handen door, goed wrijven met je vingertoppen en je haar is schoon. Jij kan met een gerust hart je deur uitlopen zonder voorschut te lopen. Echt een geweldig product, van een nog beter merk.
Batiste lanceerde half juli drie limited edition droogshampoos: Wild, Graffiti en Cherry.En The Winner is….

CHERRY!
Om precies te zijn is het de Batiste Pop Up Your Cherry!!!{03}Cherry_limited_edition

Creëer een retro look met de Batiste limited edition ‘Cherry’, ideaal voor een Brigitte Bardot volume boost. De fles heeft een zoete look en past perfect in iedere vintage tas. Batiste Cherry verfrist je haar met een zoete kersengeur. Zo is jouw haar bij elke iedere outfit de kers op taart.

Deze was dus een hele tijd alleen een Limited Edition versie, maar ligt nu voor altijd bij jou Kruidvat filiaal in de schappen.
Maar nu hoor ik je denken: “Hoe ging dat dan met stemmen?”

Via de Facebook pagina van Batiste konden gebruikers stemmen op hun favorietie limited edition bus. De meeste stemmen gelden ende ultieme favoriet volgens de stemmers via Facebook is het Pop Up Your Cherry.

En hoe dit werkt:

{04}Step_1Stap 1:
Schud de flacon droogshampoo alvorens goed. En verdeel het doormiddel van je vingers door je haar. Je maakt gewoon een paar losse scheidingen, dit hoeft niet precies en sprayt van een afstandje de droogshampoo op je haar. Doe dit alleen op plekken waar je haar vet is.

{05}Step_2Stap 2:
Ga nu met je vingertoppen door je haar, daar waar je de droogshampoo hebt aangebracht en je zult zien dat het product nu lekker door je haar verdeelt wordt en het product geactiveerd. Doordat je namelijk met je vingers over het product gaan worden er deeltjes uit de shampoo geactiveerd en gaat het product z’n werk doen.

{06}Step_3En je bent klaar om naar je werk, school, afspraak, waar je ook maar heen moet, te gaan. Fabulous hair with a lot of volume. Wie wilt dat nou niet?!

Op deze manier ben je snel klaar en hoef je je niet druk te maken om je vette haar, want dat is als sneu voor de zon verdwenen.

Wat ik wel even wil vermelden:

Batiste Cherry is vanaf eind november te koop bij de grotere Kruidvat filialen.
Dus je moet nog even geduld hebben, maar er zijn al diverse varianten van de Batiste droogshampoo verkrijgbaar in de Kruidvatschappen.
De verkoopadviesprijs is €4.57 dus ook nog lekker goedkoop voor zo’n ontzettend fijn en goed product.

Ben je nu benieuwd welke er nog meer zijn?
De andere varianten zijn:

Batiste Original Droogshampoo – een frisse en klassieke geur

Batiste Original Droogshampoo – een frisse en klassieke geur

Altijd druk in de weer? Batiste Original droogshampoo is de oplossing voor vrouwen die geen tijd hebben om hun haar te wassen en een neutraal geurende droogshampoo wensen.

Batiste Original droogshampoo heeft een klassieke geur en werkt meteen, het product geeft het haar een fris en schoon gevoel en geeft het haar meer body en structuur.

Batiste Blush Droogshampoo – met verleidelijke bloemengeur

Batiste Blush Droogshampoo – met verleidelijke bloemengeur

Op en top vrouwelijk!  Door deze Batiste droogshampoo met een elegante geur maak je meteen een goede indruk.

Een paar snelle sprays zorgen ervoor dat je haar schoon en fris aanvoelt en geeft het haar volume en versteviging.

Batiste Tropical Droogshampoo – met exotische kokosgeur

Batiste Tropical Droogshampoo – met exotische kokosgeur

Hou je ook van het zand tussen je tenen? Hou je van de zon, zee, strand en feesten? Batiste Tropical droogshampoo is de must have voor de zomer!

Tropische sferen, kokos aroma’s en party vibes zijn in de bus van Batiste Tropical droogshampoo ‘gevangen’. Met de exotische kokosgeur, ruikt je haar altijd lekker en ideaal om het zomergevoel ook thuis vast te houden.

Batiste Hint of Colour Droogshampoo – perfect voor gekleurd haar                

Deze is er in de versie:
Batiste Dark & Brunette droogshampoo 

Batiste Dark & Brunette droogshampooEn deze is er in nog een versie, namelijk de
Batiste Medium & Brunette droogshampoo

Batiste Medium & Brunette

Kies de tint die bij je past! Batiste Hint of Colour droogshampoo past perfect bij gekleurd haar en voorkomt dat er een witte waas achterblijft op het donkere haar.

Batiste Hint of Colour is verkrijgbaar in de varianten: Dark & Brunette en Medium & Brunette. Batiste Medium & Brunette droogshampoo bevat een vleugje kleur speciaal voor midden- en kastanjebruin haar. Batiste Dark & Brunette droogshampoo  is perfect voor zwart en donkerbruin haar. Batiste Dark & Brunette droogshampoo helpt ook met verbergen van uitgroei van gekleurd haar.

Tip: probeer de Batiste Dark & Brunette droogshampoo ook als je blond haar hebt, voor een apart effect in je haar.

De Batiste Medium & Brunette droogshampoo is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De Batiste Dark & Brunette droogshampoo is verkrijgbaar bij O’chelle.

En last but not least:

Batiste XXL Volume Droogshampoo – de ultieme volume boost

Een echte glamourlook met de XXL Volume van Batiste!

Batiste XXL Volume heeft een unieke snelwerkende volume booster die ervoor zorgt dat je haar voller en dikker wordt, zonder dat je lokken zwaarder worden. Een snelle behandeling met XXL Volume zorgt ervoor dat slap en saai haar verandert in geweldige Hollywood lokken. Natuurlijk zal je haar ook verfrist worden, want de XXL Volume is niet voor niets een product van Batiste.

De XXL Volume geeft je haar binnen een mum van tijd de geweldige big-style glamourlook.

  • sorry dat ik geen afbeelding heb, maar de correcte afbeelding kon ik niet vinden, excuses daarvoor*

Kortom, keus te kies en te keur. Voor iedere wens een droogshampoo. Voor elke smaak, van neutraal tot tropisch en vrouwelijk en vanaf November dus ook Cherry-geur.

Heb jij ook een favoriete Batiste droogshampoo of loop je deze droogshampoo voorbij en kies je een ander of vind je het helemaal niks die droogshampoo’s? Laat het weten in de reacties. Ben benieuwd naar jullie oordeel.

x Michelle

 

p.s.: Dit werd mede mogelijk gemaakt door Simply PR‘s persbericht dat ik ontving.