De website Exclusive Scents heeft mij een tijdje geleden benaderd of ik een product wilde testen. De Bath & Body works hand sanitizer. In 2 geuren nog wel. Ik heb ze nu een aantal keren gebruikt en ik wil je meer vertellen over deze producten in een kort en bondige review.

Want waarom heb ik niet eerder kennis gemaakt met de Bath & Body works hand sanitizers?

Exclusive Scents - Bath & Body works

Dit zijn ze. Bath & Body Works Fresh Watermelon Lemonade Hand Sanitizer op links & Bath & Body Works Turquoise Waters Hand Sanitizer op rechts. De PocketBac versies zie je staan bovenaan het stickertje. En beide hebben een inhoud van 29 ml. Klein, maar meer dan genoeg om even mee te doen. Ik gebruik ze bijna elke dag een keer. Oke dat is overdreven, maar ik vind het serieus heel fijn om te gebruiken… en dan te weten dat ik eerder nooit hand sanitizer gebruikt heb. Althans niet zoveel als nu.

Exclusive Scents - Bath & Body works

De verpakking vind ik echt super schattig. Zo lief klein en vrolijk gekleurd. Maar naast dat ze er ongelofelijk schattig uitzien liggen ze ook heel erg fijn in de hand. Waarschijnlijk omdat het de pocketbac versie is? Ik ken ze verder niet, op deze na, maar ik denk dat je verschillende formaten hebt van Bath & Body Works en dat dit een versie ervan is. Als jij ze kent dan hoor ik het graag, maar ik ben voor nu erg tevreden over deze 2 schatjes.

Exclusive Scents - Bath & Body works

Als we ze even van dichtbij bekijken zie je dat Fresh Watermelon Lemonade een felroze hand sanitizer is met paarse stukjes erin.

Exclusive Scents - Bath & Body works

Turquoise waters is een groene hand sanitizer met blauwe stukjes erin.

Exclusive Scents - Bath & Body works

Kijk, hier heb ik ze even op mijn hand.

Bij de roze kwam er net even wat minder uit qua die stukjes, maar bij de groene zie je er wel veel.

Mijn oordeel over deze Bath & Body works hand sanitizer

  • Ik vind de verpakking leuk.
  • De kleurtjes zijn super vrolijk.
  • De geuren zijn super lekker – zoetig met een beetje een frissere ondertoon.
  • Ruiken absoluut niet naar alcohol (gelukkig)
  • Goedkoop (€4,95) voor zo’n bekend merk.
  • Goede inhoud waar je wel even mee kunt doen.
  • Goed verkrijgbaar via Exclusive scents die allemaal toffe Amerikaanse merken verkopen.
  • De geur zorgt er echt voor dat je handen helemaal ruiken naar de hand sanitizer en verder zijn alle geuren op je handen als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik ben benieuwd of jij ze zou kopen, misschien ken je ze al: kortom laat mij weten wat jij hiervan vind. Ik kende ze namelijk niet, maar jij misschien wel.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief