De tijd dat jullie allemaal weer naar school moeten, is helaas weer aangebroken. Maar om het leed te verzachten is dit even een inspiratie video voor een basic back to school look! Hopelijk heb je wat aan deze, kort maar krachtige video. Ik laat je namelijk een look zien met een CC Cream  en concealer die ik afpoeder, bronzer, highlighter en mascara en je bent ready. Ik koos voor een mooie lipkleur, maar als je daar geen behoefte aan hebt hoeft het niet eens. Hetzelfde geldt voor wenkbrauwen: ben jij voorzien van een stel mooie wenkbrauwen, laat ze dan mooi zijn. Helaas ging het niet helemaal zoals ik wilde in dit filmpje, maar ik doe ze wel elke dag weer opnieuw en dan heb je de kans dat je het wel eens niet helemaal goed doet op sommige dagen. Helemaal niet erg.

Maar ben jij benieuwd naar een Basic Back to school look? Kijk dan eens verder naar mijn filmpje.

Kan je het filmpje niet zien? ||| Klik dan hier ergens |||

Ik ga zelf al sinds 2009 niet meer naar school, voor mij is het dus al een hele tijd geleden en ik was toen niet echt heel goed met make-up kuch dat is een understatement, maar nu gelukkig wel. Op school liep ik dus kei hard voor schut als ik foto’s terug zie. OMG. Maar dat maakt ook niet uit.

Ik ben er nu voor jou om jou niet voor schut te laten lopen en je wat basic tips te geven, dus wil jij een filmpje met mijn tips voor je make-up voor op school; een kletsfilmpje bijvoorbeeld met mijn laptop gefilmd: let me know.

Voor nu hoop ik dat je hier al wat aan hebt qua inspiratie. CC Cream, concealer, afpoederen, bronzer, highlighter, mascara en zo nodig je wenkbrauwen doen en misschien nog een leuke lipkleur en klaar ben je. Dat is wat hier gebeurt in dit filmpje zoals je hebt kunnen zien. Voor meer tips: geef een reactie zodat ik weet wat je wilt zien.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief