Vorige week had ik even contact met de eigenaresse van de webshop Bacon & Coconuts, via Instagram naar aanleiding van een oproepje. Die ging overigens niet over een samenwerking wat betreft blogger en bedrijf, maar iets anders. In dat opzicht bleken wij geen match, maar kreeg ik wel de vraag of ik even mijn adres wilde doorgeven zodat ze wat kon opsturen, omdat ze zo’n fijn gevoel kreeg van mij en ze het zo lief vond dat ik zoveel moeite wilde doen voor haar. Ik was oprecht heel erg verbaasd, maar vond het vooral heel erg lief en heel fijn dat er mensen zijn die nog zo lief zijn. Precies in de week dat ik even de hoop verloor op meerdere dingen.
Daarom heb ik haar beloofd om Bacon and Coconuts even in het zonnetje te zetten op mijn blog en jullie mijn armbandje te laten zien met mooie foto’s van het armbandje… (hopelijk is dat gelukt)!

Daar is hij dan. Een prachtig mooi armbandje. Heel subtiel, wel met een fel blauw kleurtje; perfect voor de zomer, of juist voor de herfst om jezelf even lekker op te vrolijken. Ik heb er maar 1, maar ik denk dat deze het allerleukste is als je meerdere armbandjes combineert of hem bij je horloge draagt bijvoorbeeld. Met deze kan je echt alle kanten uit.
Hij is heel makkelijk te verstellen. Geen gedoe met haakjes of lastige sluiting. Perfect.
Helaas, omdat ik zulke smalle polsen heb, heb ik wel een hele lange lengte over en dan hangt daar nog een kwastje aan. Dat is jammer, maar daar kan niemand iets aan doen.

Ik zal hem eens van dichtbij laten zien. Ik heb namelijk foto’s gemaakt waarbij hij op het zakje ligt.

De details zijn echt super. Het is echt een armbandje met hele mini kraaltjes in goud en lichtblauw, met felblauwe kwastjes eraan.
Helaas weet ik niet wat een handje betekent met een oog erin, dus als iemand dat weet dan zou ik dat heel graag willen weten. Vind hem wel heel bijzonder, dus ik denk dat hier iets heel moois achter zit.
De webshop is “under construction“, dus ik kan er verder niks over zeggen en je ook geen prijs vertellen.

Wat vind ik van het armbandje?

Ik vind hem gewoon super leuk. En het is een cadeautje vanuit eerst een groot compliment te hebben gekregen, dus blijer dan dit wordt ik er niet van. Vind het echt super lief en vind het armbandje dus gewoon ook heel leuk.

Waarom dan dit artikel?

Om hem even te laten zien en jullie gewoon even een webshop tip te geven. Je kunt nu nog niet de webshop in, maar wel de Instagram en dergelijke bekijken dus:

https://www.instagram.com/p/B0-wWB6FPnb/

Klik hier voor Instagram, en voor Facebook

Soms wil je wel eens alleen even iets laten zien

Fijne avond allemaal.
-x- Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief