Autumm Herfst kleuren

Vandaag wil ik de Herfst Tag gaan doen, The Autumm Tag. Hoe jij het wilt noemen. Vandaag zul je hem van mij zien. Ik ben wel een beetje laat. Maar het is nu echt herfst, het is koud, het regent, de kans op sneeuw werd al genoemd op het weerbericht. Het is nu het perfecte moment om de tag te doen.

Veel plezier met het lezen 😉

Deze tag bevat 10 vragen, de vragen zocht ik op, op een blog, niet zomaar een blog, maar op Live Life Gorgeous!!!
Laten we dus snel verder gaan.

1 Favoriete ding aan de herfst? 

Wat ik zelf echt geweldig vind is dat je in de herfst lekker kaarsjes kan branden, lekker warme dranken, Sinterklaas en Kerst, Oudjaarsavond. Mooie kleding, mooie make-up, nieuwe collecties make-up en Glitter en Glamour in het sfeerbeeld die overheersen. De kleuren buiten zijn mooi. Eigenlijk heeft de herfst wel wat, behalve de regen, sneeuw, hagel, ijzel, dat soort vreselijke dingen vind ik dan weer echt brr.

 

2Favoriete drankje?

Daar kan ik heel kort over zijn:
Thee! Bosvruchten, aardbei, herfst, tropische vruchten. Heerlijk vind ik thee.

 

 

3Favoriete geur/ kaars?

Geurkaarsen vind ik heerlijk. Vooral in vanille geur. Warme geuren, warme kleuren.
Ditzelfde bij parfum. Warme zware geuren zoals Jean Paul Gaultier Classiq is daar een topper in. Deze draag ik vaak met Kerst. Heerlijk. Ik hou ervan om lekker parfum te dragen.
En kaarsen.
Perfecte duo. Parfum en Kaarsen.

4Beste Lipstick?

Als ik lipstick draag wil ik dat het de hele dag blijf zitten, dus kies ik voor Max Factor – Lip finity.

 

 

5Favoriete moisturizer?

Ben ik heel slordig in. Ik ben het typische slechte voorbeeld van huidverzorging.  Moet ik beter gaan doen. Dus deze vraag, geen idee.

 

 

6Favoriete kleur voor op je ogen?

Bij mij is niets te gek. Ik draag alles wel als het op kleur aan komt, behalve geel, oranje, neon roze, maar verder van bruin tot grijs, paars, blauw, zilver, goud, niets te gek. Oke bijna niets.

 

 

7Favoriete muziek?

Il Divo, Nick en Simon, Jan Smit, Kerstmuziek. Eigenlijk verandert er niet zo heel veel, behalve dat ik in de herfst wat meer “slome ballades” luister. Maar een vrolijk kerstliedje is ook heel erg welkom. Mijn muzieksmaak is héél erg breed. Alleen het verschil is dat ik in de zomer wat meer up tempo luister en minder slome muziek, gewoon omdat ik dan vrolijk ben en in de herfst verandert dat niet heel erg, maar ik merk dat die muziek dan wat “wegebt”.

8Favoriete outfit?

Geen geldboompje, dus in de zomer en in de herfst verandert er niet veel. Behalve dat ik in de herfst geen blote armen en benen heb en in de zomer wel. Ik mix en match het hele jaar door wat ik denk dat oke is.

 

 

9Herfstverwennerijtje?

Concert. Meestal komt Il Divo rond het najaar (soms in het voorjaar) in Nederland en Mam en ik trakteren onszelf dan op een concert van hen. Samen met een vriendin van mam gaan we dan. Ook dit jaar waren we daar, maar dan in het voorjaar, nu gaan we volgend jaar oktober weer. Ja lekker toch? Jezelf lekker verwennen?!

10Favoriete plek om te zijn?

Thuis. Home is where the heart is. Het klokje tikt nergens zo goed als thuis. I Love Home. Home Sweet Home. En in mijn bed ook hihi.

 

 

Wat een leuke vragen zijn dit zeg. Heerlijk!
Hopelijk vinden jullie mijn antwoorden ook leuk. Zo leren jullie mij ook een beetje kennen. Leuk! Echt leuk om te doen.

Wil jij deze tag ook doen?

Liefs, Michelle