Als het om wenkbrauwen gaat worden we steeds preciezer, kieskeuriger en willen we dat ze de hele dag perfect blijven zitten. Dat is logisch, maar wat voor product gebruik je daarvoor? Teken je ze bij met een wenkbrauwproduct naar keuze en doe je daar dan wenkbrauwgel over of juist niet? Als je opzoek bent in de wereld van beauty, dan kan ik mij zo voorstellen dat je door je wenkbrauwen de wenkbrauwgel niet kan vinden 😜, maar daar help ik je dan weer graag bij. Ik wil je vandaag wat meer vertellen, maar niet te lang over de Artdeco clear lash & brow gel. Ik gebruik deze nu een tijdje en ik heb er wel een mening over gevormd zo inmiddels. En die ga ik met je delen.

De Artdeco clear lash & brow gel is verkrijgbaar bij Douglas en voor niet eens een hoge prijs (€8,95).

Artdeco begint volgens mij ook steeds een beetje bekender te worden. Ik moet je eerlijk zeggen dat, toen ik net begon met make-uppen dat ik een keer een oogschaduwbasis heb gebruikt van hen, maar daarna verder niks meer. Nu gebruik ik dus al een tijdje de Artdeco clear lash & brow gel en die begint daarmee ook een beetje op te raken inmiddels.

Artdeco clear lash & brow gel

Dit is hem. of haar?

Dit is de verpakking.
Een hele basic verpakking. Doorzichtig, zwart glanzende dop en dat was het. Geen poespas.
Ik vind dit dikke prima hoor. Zolang een product werkt zoals hij moet werken, dan vind ik de verpakking niet zo heel belangrijk.

Artdeco clear lash & brow gel

Dit is het borsteltje van de wenkbrauwgel.

Hij loopt van smalle, kleine mascaraborstel- haartjes naar lange haartjes. Ze zijn naar mijn weten van een siliconen achtig spul. Plastic dus. En ik moet zeggen: die vorm werkt echt heel fijn.
Wil je wat harder te werk gaan zoals met mascara, dan pak je die kant, maar wil je ze alleen maar omhoog borstelen en zodat ze de gel pakken, dan gebruik je de kant met die haartjes.

Ik ben hier mega tevreden over. Het werkt zo fijn. En dat had ik in het begin niet echt verwacht. Toch is het zo. Aanrader.

Qua wenkbrauwgel zelf doet hij het ook prima. Echt prima spul. Je wenkbrauwen blijven de hele dag omhoog zitten als jij ze omhoog borstelt.
Enig klein nadeel: als je er niet van houd, dan moet je dit niet nemen; Je wenkbrauwhaartjes worden wel een beetje hard. Echt als gel zeg maar, wat je normaal voelt als je gel in je haren hebt.. zo voelt het op je wenkbrauwen ook. Je voelt het echt zitten. Soms heb je namelijk bij wenkbrauwgel dat je wenkbrauwen wel de hele dag blijven zitten, gewoon omdat het product goed is, maar bij deze voel je de gel ook echt zitten. Ongeacht overigens welke kant je gebruikt van het borsteltje.

Maar ik vind dat niet erg hoor, ik ben echt heel erg tevreden en ik gebruik het graag.
Daarom is dit even een “snelle” tip voor jullie als jullie nog opzoek zijn naar een wenkbrauwgel die goed is en betaalbaar. Kijk dus gerust even bij Artdeco make-up!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief